Monday, July 9, 2012

... ice age 4 ...

Hari Ahad pagi, ke Shah Alam...settlekan Aqua's asrama nye registration.  Dah nak masuk his 3rd sem dah.  Cepat jer kan masa berlalu... dah settle semua time to go home....

On the way balik rumah, Sapphire dah mula merungut and feeling down.... Dah berbulan ada jer abang or kakak-kakak kat rumah kan...so nie dia dah back to square 1, tinggal sensorang.... Kesian lak tengok dia....

So, lewat petang skit, ajak dia gi tengok wayang... niat nak tengok Madagascar 3 tapi rupanya kat MBO tu tengahari jer show dia... Last -last decided tengok Ice Age 4...


Ni pose tutup mata.... dia cakap "I close my eyes baru ibu amik gambar tau" ntah apa-apa lah  Sapphire nie tapi ibu layan jer......  Overall citernya entertaining .... Bukan jer kids enjoy, dewasa pun leh enjoy.... memang leh layaaaaaannnnnn...


12 comments:

eima said...

aku tgu DVD je nanti ..hihi

mamyharraz said...

teringin jugak nak bwk ank p tgk.nntlah waktu terdekat ni agaknya.

comelnya sapphire.geram.gerammmmmm

POSH76 said...

kan main saphire pose siap tutup2 mata lagi...cumil...madagascar 3 mmg bess...

lieyalatif said...

hahaahaha...comel.....posing tutup mate pulak dahhhh hihihi...ade jek akal die yeak sis...suke tgk perangai sapphire ni sis....

sian plak bace die dah sorang2 tu sis....kakak n abang sume dah balik tempat masing2 yeak....takpe2, mama diekan rajin layan heheeheh....

eB said...

comel tgk posing g2.. hik3

Kesuma Angsana said...

budak2 posing mmng sweet n comey giler hehe

LiYa HaNiF :: said...

salam kenal... :)

Dee said...

cer tya nak adik tak? dah kalau dia bosan lone ranger kan..hahaha..larikkksss!!

SYANI said...

Nanti boleh le bawak anak2 gi tengok..

ct rahani said...

kena tunggu dvd kuar la nampak gayanya.. x berani nk bawak anak2 kecik masa wayang.. kan diorg lak buat wayang.. hehe..

zahidahwahid said...

possing baru ke tutup mata? hehehe ada2 jak sapphire ni...

niat nak tengok madagascar 3 tak kesampaian lagi... rasa macam nak tengok ice age 4 pulak dah...

Eri-chan said...

pandai beraksi anak u ni..cute