Monday, July 30, 2012

... a cute tin box ...

Hari jumaat lepas, after i habis solat zohor, balik ke bilik opis i ... tup tup tup terkezut bila tengok ada  a cute tin box beautiful wrapped on my table...

Memang pelik lah kan...for what occasion... terus i ke receptionist tanya sapa bagi....sambil tersenyum simpul dia soh i check my sms.... oooooo rupanya dia yg bagi as my belated birthday gift.... wahhhhh suka suka suka, tak yah tengok contents pun i dah suka the tin box ... tapi  simpan sampai balik rumah soh Sapphire buka.....


Ada 2 packs of Famous Amos biscuits.... syukran syukran.... suka banget.... and to my dear fren... makacih banyak-banyak... memang satu kezutan and i love it...not only i yg suka, my whole famili suka.....

# today me cuti, berada di luar kawasan :D  autopublish entri... insyaAllah rabu saya akan singgah 'umah' uols ya....







17 comments:

ct rahani said...

memang cute sis.. suker jugak sy tengok.. hehe..

Neeza.Areef said...

tin boleh simpan..tp sekotnya kna mkn tauu..hehe

ratu siput said...

ala comelnya bg gift cenggini kan.isi dalam pun sedap tu...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

hehe, sweet je kan gift ni..

anaa said...

eeee so sweeet surprise kann...

ratna said...

Sis...i really miss eating this biscuit tau...

lieyalatif said...

eh sedap ni sis....kalo gi alamanda lalu depan famos amos ni dari tak mo singgah terus tersinggah sbab bau biskut ni yg semerbak heeheheheeh....

ni kat opis ni ade member jual biskut ala2 famos amos ni sis...gigih die dok kumpul resepi n try n error heeheheheeheh.....

mamyharraz said...

bestnya dpt gift mcmni.
sedap pulak tu.

sy kt sini tak denya org nak seprais2 bg gift.hehe nak kena beli sendirilah gayanya.

Azian Elias said...

eee... i suka kumpul tin box tau.. ada yang dah bertahun dah... antique.

NUNU EERA said...

ala.. sedapnye biskut ni..
sedap lagi klu dpt mkn time cuti2 ni.. hehe..

eLLy said...

cotiii shopping baju raya eh :D

Kesuma Angsana said...

cantiknyer packing die

Munnafendy said...

wahhh famos amos yg sangat sedapppppppp

sW33tdARLiNG said...

wahhh belated puns till dapat adiah... :)

wahida said...

sedapnya famous amos....lama tak mkn...

zahidahwahid said...

comeynya tin dia... lama pulak tak makan famous amos...

atty's said...

kat umah i,mesti ada stok famos d amos ni..along suka beli,bior bini dia gomok