Tuesday, July 24, 2012

... sports day sapphire ...

Citer al kisah sports day sapphire pada 15 July....citer lama dah basi kalo diperam leh jadi tapai gitu tapi takpe lah meh i stori...

Tahun nie cawangan taska Sapphire memilih merah sebagai their team colour...Sapphire main 4 games semuanya....


Games yg dia main, baling bola dalam bakul, susun nombor, tiup belon and tangkap bola & lari...Yang tiup belon tu dia last sebab belonnya tak besar2 hehehehe...dia memang fail kalo tiup belon...So overall dapatlah 3 piala.....


Memang dia hepi sangat on that day.... bukan hepi sebab sports jer... sebab dapat jumpa her bff and main kejar-kejar sepuas-puasnya.....


Syukur alhamdulillah cocer best, kejap-kejap mendung and tak panas terik.  Memang bertambah golap masa depan kulit Sapphire nie.... tapi tak kisah ler asalkan dia tak moody on that day..... Half day spend masa disana kat sana.  Lepas dah balik tu, dalam kete dia dah zzzzzzzzzzzz sebab kepenatan sangat :D

Sekian.  Terima kasih.....Majulah sukan untuk negara ~ kes tak tau nak stop citer camna hahahaha ~

14 comments:

*SiRibenMerah said...

ala sweet lari main kejar2 ngan kawan2.. sgt budak2.. hehehe~

SURIA AMANDA said...

Golap2 pun takpo..janji cumel..

Neeza.Areef said...

menyerlah saphire pkai semua merah...tu msti lupa kt ibu tu dh jmpa kwn2..lg2 dah main

Kesuma Angsana said...

sukanyer die!

ratna said...

Merah mak ngah gitu...

ch@ said...

comelnya sapphire. part memek muka tiub belon tu, kiut sungguh.

Rinna said...

Sweetnya Sapphire pakai tudung.. baju plak warna merah.. Seronok laa yer.. dia dpt main kejar2 ngan kawan2 :)

mamyharraz said...

comelnya sapphire pakai tudung..bertambah kiut.

sis tak payah bimbang sbb kulit sapphire gelap sekejapan je sbb dia mmg putih kan :)

GreenJade said...

alelaa makin comei anak dara tecit nih..

terer gak..3 piala tuu...i like :)

eLLy said...

Majulah sukan untuk rumah merah hahahhaah ;p

zahidahwahid said...

best nya hari sukan....

JMR said...

dh lama tK JOIN sukaneka gni..kihkih

Dee said...

merahnya mak ngah..tp comellah dia pakai tudung tu..nak lagi menang dpt 3 piala..berseri2 muka ha...

atty's said...

byk gak sapphire menang,kira dah bagus sgt2 tu..