Tuesday, July 10, 2012

... burger bakar abang burn ...

Sana sini ada jer citer pasal burger bakar kan.... So, i pun tingin gak nak merasanya.... Ni w'ouls try makan kat Burger Bakar Abang Burn kat Taman Dagang.... 


Sementara tunggu burger, seperti budak2 zaman skarang, Sapphire tengah layan main games kat hp SH.  Tapi me tak benarkan sangat Sapphire ngadap game ... sekali sekala boleh with a time limit :) tak nak jadi kebiasaan for her to be too engrossed and addicted with it.  Sungguh garang kan i .... berbalik pada citer burger...


This is our menu, burger daging *bukan nama sebenar hehehe*  dah lupa namanya.... ada amik burger ayam tapi tak amik pics sbb rupa dia nak sama jer .... but i prefer burger daging aaaa... tekak memasing kan.... Ada banyak lagi menu kat situ... takpe bebila gi sana nanti leh try.... For this menu, tak silap regenya RM12.  To me memang berbaloi sebab 1 burger nie i 2 patties yg tebal.... dah macam makan big mac gitu... and ekceli, 1 burger w'ouls share 2 orang.  Kedai nie start beroperasi dalam kul 6 petang gitu...Masa i gi tu kul 6.30 petang, org lum ramai lagi...so memang cepat lah siap...tak tau lah kalo peak hours camne kannn...

Kalo korang nak gi nie lokasinya....dekat dgn Balai Polis Ampang and sederet dengan Wang Solo Ampang.... 


Selamat menjamu selera kehkehkeh.....

18 comments:

nieda said...

sana sini org citer psl burger bakar. Ahad lepas kononnya nk try mkn kt yb burger sek 7 shah alam..sekali dtg ranainya org tgh beratur. Melepas nk merasa burger bakar

lieyalatif said...

akhirnye...dah merase yeak sis....mmg tinggi yeak sis begernye..siap kene cucuk ngan lidi tuk bagi die stand stabil heehehehe....

kat tempat i ni paling dekat kat puchong tu sis....tapi tu laaa...beratur ya ampun...panjang...kalo nak kene gi awal sebelum magrib nie.....tu laaa tgk le bile nak gi merase nie....tak sampai lagi seruu tu heeheheh

eima said...

huurmmm sedapnye ... tringin gak tak penah mkn lagi ... bila la nk merasa

mamyharraz said...

sy pun bg limit kt ank kalau nak main game.yg pasti siang mmg no online!

sedapnya beger tu..harga rm12 pun berbaloilah sbb tebal isinya..Ya Tuhan sy sudah terliur

Neeza.Areef said...

beso tu bleh share2..pakkal jauh..heheh klu x dah pegi..

Kesuma Angsana said...

oh kat sini .. free2 leh terjah cuba nnti!

Dee said...

dee pun tak pernah try lagi..tp kalau kt wong solo ampang avenue tu taulah nak cari..hehehe..

SURIA AMANDA said...

bila la nak terai ni..cik abg bz benau la skrg..dah la kat KL ni mak takde keta u olls..

Shopaholic Mama said...

oh I really wanted to eat the burger Kaw Kaw yg tower tu, at Wangsa Maju, if I am not wrong! I am a meat lover, so lebih tinggi and besar, lagi best! hehee

zahidahwahid said...

hari tu tak sempat nak try burger kambing... next sem i will...kekeke

JMR said...

dh byk baca pasal buger bakar ni, tapi smpai laaa ni taknah ada chance nk try..aiseyyyy..btol2 sedap ke??:-p

wahida said...

teringin nak rasa...
saya tau tempat ni, boleh carik nnt...tengs kak share info ni...

eLLy said...

tak pernah lagik merasa burger bakar nie.. kesian saya .. sob sob

AQisH said...

aduhhh..dh lama x menjenguk blog u ni sis..sekali citer burger bakar..i ni dah lah tgh berdiet la kununnnyerrrr..terliur la pulok :p

sW33tdARLiNG said...

yang dekat setapak pun i tak terpegi lagi try walhal depan mata jer

atty's said...

saya belum pnh lg terai burger bakar kt mana2

BeRRy MuMMie said...

fuhhh sedapnya burge bakar ni...dapnya!!!

nurHeart said...

wahh3333..! @_@ *telan air liur*