Thursday, July 12, 2012

... baju baru bling bling ku ...

Semalam dapat gift dari Lola my geng opis.... disuruhnya i pakai baju baru bling bling ku.....

Ni lah 1st time i ada baju bling bling cengini.... Tak pernah seumur hidupku ada baju camni...Bila tunjuk kat SH semalam....dia siap tanya, i beli ker baju tu...bila ckp tak, hadiah.... terus dia cakap ok...sbb kalo i yang beli, memang SH terkezut beruk hahahahahaha....see see he knows me sewel so well .....

Tapi today, walaupun i rasa cam over sgt utk dipakai ke opis, i pakai gak ler demi menunaikan permintaan si pemberinya, Lola... How do i feel?  Feel glamour gitu  kahkahkahkahkah very not me ok and memang malu ler nak jalan sana sini ... memang dok kat meja jer seharian dan mendoakan big boss tak masuk opis hahahahhaha ... Nak tengok dak.... hurmmmm... tak yah ler...korang bayang-bayang kan lah sendiri k hehehehhe...

17 comments:

mamyharraz said...

alaaaa ingat dptlah tgk akk pakai baju bling2 nih..ok takpe..sy bayangkan sesuai je baju ni dgn sis oklah sesekali pakai yg lain dr biasa.kadang kita je rasa tak sesuai..tp org tgk ok je.

cantik baju tu.

lieyalatif said...

keh keh keh ...ape la sis ni dah gojes2 blink2 ari ni malu2 plak heheeheheh....cantik sis..mmg naik blink2 tu dgn kaler biru tu...sweet betul!~

murah rezeki ur fren tu sis atas tanda ingatan die nieh.....

ct rahani said...

dpt bayangkan.. mesti sis bertambah comel.. hiks..

wahida said...

eh, cantik la...

saya pulak bukan tak suka baju blink2 mcm ni, tapi saya rimas nak pakai, pas tu baju mcm ni tak leh masuk washing machine...ngeh ngeh...

dasar pemalas nak cuci baju pakai tgn...

Neeza.Areef said...

pasni simpan sis pg wedding2 ke baru pkai lagi..

saffiya_aleesya @ echa said...

wahhh sarat sangat nampaknya..tp takpela dah kata org bagi kan jd apa salah ikut je permintaan dr si pemberi kan.. ;-)

saffiya_aleesya @ echa said...

sis terima kasih tau sbb sudi letak blog saya dlm bloglist awak..saya pun letak jugak blog awak dlm bloglist saya yer ;-)

NUNU EERA said...

xckup bling lgi tu.. tmbh lgi bling2 die.. ;)

zahidahwahid said...

ala... nak tengok jugak akak pakai...kekeke...

rATu kEBaYA said...

saya pun ada perasaan macam sis jugak.. bola dah pakai baju bling2 mcm ni... mesti dok setempat je.. malu nak tonjolkan diri.. heheh..

atty's said...

snap ler gmbr sis..i nak tgk..mesti sis berseri2

Rinna said...

Cantik laa.. Snap laa gambar bila dah pakai.. pas tu tunjuk yer.. :)

Lizan said...

berat sangat gamaknya bling2 kat baju sampai terus melekat kat meja...hihi..ala post jer la gambar nak gak tengok....

eLLy said...

Feeelinggg mak datin on your bday!!! ;)

eLLy said...

Feeelinggg mak datin on your bday!!! ;)

Outbound di malang said...

cantiiik .....
salam kenal...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!

nurHeart said...

nak tengok.. nak tengok.. boleh la ye? *wink2*