Wednesday, June 27, 2012

... WW - Jimmy ....


Tengok live memang encem si Jimmy nie...... Sapphire bukan kenal pun sapa dia...lepas bergambar tanya "Kawan ibu ke tu ibu?" hehehehehehehe....


20 comments:

mamyharraz said...

cantiknya dress sapphire.
hehe so cute soalan dia ;P

lieyalatif said...

KEH KEH KEH ...so cute laa soalan sapphire sis...awat sis tak bergambo same heheeheheh

jimmy mmg hensem pun kak sis.....sian lak kisah rumahtga die tuh...

wahida said...

kehkeh...mmg soalan yg sgt jujur dan ikhlas...

yg penting dress sapphire sgt cantik!! i like!!

Nur Misnan said...

Amboiiii.. kakak bergambar dgn mr. hencem..

POSH76 said...

statement saphire cam retis gitu.....glam cam retis gak hehe

kazmyra afkar said...

hahahaha.. saphire saphire..

jimmyyyyyyyyyyyyy.. hensemnyaaaaaaaaa

rATu kEBaYA said...

comelnya sephire..

Rinna said...

Cutenya Sapphire..ngan Jimmy.. Mamanya tak ambik gambar sekali ke ngan Jimmy.. :)

Ati Masrif said...

macam sapphire je yg retis tau :)

Dee said...

a'ah..bff ibu..hahaha..

hensem gak jimmy tu eh..tapi dress sapphire lagi memikat..

Neeza.Areef said...

hahahahaha..siap ckp kwn ibu

GreenJade said...

hahaha kocik ati Jimmy kalu dpt tau..

makin somel lah anak dara tecit ni..glemer mcm retis gak..hehehe

Teratak Hami said...

alahai tengok jimmy ni boleh cair untuk dijadikan anak :-)

LYAfrina said...

wahhh..jumpa dpn mata..yoknyer..encem x dia?

Myra Jay said...

Jimmy memang ensem ;)

maya amir said...

"taklah..boifren lama ibu"..hehehe

Cho Zila said...

jimmy memang ensem.. selalu terserempak ngan dia masa duk subang jaya dulu...
memang ibu slalunyer nak cover line suruh anak bergambar.. padahal budaktu tak tau per... akakpun selalu gitu...

atty's said...

unty jeles sgt ni..hihihhii

NUNU EERA said...

comel n ensem.. ;)

Reena said...

Hamboi kawan ibu memang hensem tau. Hehehe... Kita pun pernah jumpa dia live dekat ujibakat AF 2 dulu-dulu sis. Suka tengok telatah dia yang mengusik semua orang waktu audition tu. Tapi dia sama tinggi dengan kita. Takbest-takbest hahaha...

Tulahhh... pelik nape nak gaduh-gaduh kan? Ikutkan nampak live macam happening je.