Monday, June 25, 2012

... vietnam mali ...

As salam di pagi isnin yang ceriaaaaa..... Ceria lah sangat kannnn... Today i am very the happy... My fwen baru balik holiday dari vietnam...  Sebelum dia pegi last week, i dah kirim duit kat dia utk belikan i kain cotton vietnam.  Design i tak kisah, i leave it to her..So, nie lah barang-barang vietnam mali....


Sangat memuaskan hati i.... Lagi bertambah berbunga hati i sebab my fwen bagi i souvenir nie....baju sapphire ... sweet jer kan....besar skit...next year leh le pakai.... ahkak tak kisah sbb sgt sukaaaaa....


And also i dapat cermin comel sebesar tapak tangan nie...


Very useful, leh letak dalam beg telekung...lepas solat nak touch up gitu....

Camner hati ku tak ceria kannnnn..... gumbira lalalalalala..... have a great monday uols.....


19 comments:

GreenJade said...

wahh byk nya kain ela dia..

vietnam mmg syurga soping kain hehehe.cantik2.i like ;)

Kesuma Angsana said...

cermin vietnam tu standard lah selau dpt klu someone balik dari sana tp kain2 cotton tu mmg cantik ! best2

♡ a.y.u ♡ said...

wahh...cantiknya kain2 die....cermin tu comel...ni yg nak byr ptptn cecepat ni bley shopping kat vietnam..

ct rahani said...

wah cantiknya kain cotton tuh sis.. sempat la wat baju raya nanti.. :)

Neeza.Areef said...

suka suka suka
i pun suka
sweet je color2 kain tu

kazmyra afkar said...

MURAH TAK SIS?? KWN MIRA PN ADA KAT VIETNAM SKRG NI.. BOLEH KIRIM..

TAPI PALING COMEL CERMIN BESAR TAPAK TANGAN, BOLEH LETAK ATAS MEJA OPIS NI.. NICE3..

lieyalatif said...

cantik la sis kain2 tu...pandai tau ur fren pilihkan...berbaloi kirim gitu...sweet je kaler n corak die.....wah bertambah ni baju raye nampaknyer hihihi....

sapphire pundpt habuan hah...comel le anak dare sorang tu menggayekan gaun tu nanti...

wahida said...

very the cantik semua kain cotton tu okey..serius saya suka!!

cermin tu pulak comel!!

arggghhhh!! ni yg dtg meroyan nak gi Vietnam gak neh...adoi la...

farra8979 said...

cantiknya... jeles tul...

Rinna said...

Cantik2..design kainnyaa..

Eri-chan said...

mmg cantikla kain2 tu. especially the pink. very bright!

NUNU EERA said...

byknye kain utk bju raya thun ni.. cntk2 plk tu.. hehuu..

mamyharraz said...

kain tu semua cantiknyaaaaaa..
dress tu punnn
cermin tu sgt comel dan rasa nak terbang ke vietnam jugak

ratu siput said...

RS suke corak kain yg first n third.sweet.wah byklah baju raya tahun ni ye mcm2 kale ada :) cermin tu pun unik.baju saphire tu pun comel.

*SiRibenMerah said...

ok.. jum g vietnam~

Dee said...

ni yg buat tak sabar nak gi vietnam ni..cantik2nya kain..

LYAfrina said...

comel2 kain tu...
dr vietnam eyh ?

SURIA AMANDA said...

yang kaler maroon tu sgt cantik la..setuju kat vietnam cotton sgt2 murah..

ratna said...

Sis...tgk cermin tu kan...teringat cermin yg sis belikan saya kat penang dulu tu. jatuh berkecai kat lantai last year masa pegi travel mana ntah...x ingat. Laila yg buat. Masa tu bukan saya jer marah...husband pun marah kat laila.