Tuesday, June 12, 2012

... surprise gift bag ...

As salam my fwenz..... rasa cam dah lama tak jengah uols....windu ok tapi memang tak berkesempatan langsung nak lepak-lepak ber-online.... busy body menguruskan wedding my BIL.... tu citer later2 k, sebab masih terasa penat nya so mood nak stori morri elek pocik .....

Tapi sib baik semalam masuk ofis, ada surprise gift bag for me...... i rasa cam pencetus semangat nak berkerja gitu...kasi feel hepi2 kan...



Dapat gift bag nie dari ofis big bos i yang kat melaka.... dalam beg tu ada....


Kuih denderam @ telinga k*l**g (yg telah pun dibuka and dimakan), home made cookies, keropok and gula melaka.... hepi ooooo..... food tu semua sama-sama makan kat opis except for the gula melaka....bahagi dua wif my staff..... syukur alhamdullilah....Semoga murah rezki tuan yg memberi......

Ok lah tu jer lah stori utk hari nie.... insyaAllah ada masa jap gi i berBmW k....

17 comments:

mamyharraz said...

cutenya gift tu.
mmg happy dpt ole2 lengkap mcmtu.

sisdee said...

alhamdulillah...i suka bag tu hahahaha

eima said...

beg tu cun...
brg dlm pun besh ... mmg behs la big boss tu

Kesuma Angsana said...

suka ler gift bag tu... special sgt2

ct rahani said...

wah pg2 masuk je opis ader gift yg menunggu.. sure la hepikan sis.. mood pun berbunga2 gitu.. hehe.. cantik beg tuh..

GreenJade said...

mmg betul2 kasi semangat menuju puncak ni sis..hehe

rejki..rejki.. :)

lieyalatif said...

eh comel sis...i dulu ade tau...buat beg boh telekong kat opis heehehe...cute jek...yg penting tahan lame tuuuu....

best bos sis, ingat kat anak buah...ade jek buah tgn kalo outstation....

ch@ said...

oooh kuih tu nama berderam eh. pns2 sedapkan kak. kita suh abi beli kt psr mlm ritu, tapi taktau nama la, i pun panggil telinga koling tu. haih!

eh, akak tak nak bg kita free gift canni ke? hahaaa.

Cik Ecah said...

beg mengkuang..:).

pes time dengo nama kueh telinga k***** tu kuih bederam

Neeza.Areef said...

nice goodies

Rinna said...

Alhamdullillah rezeki tuh.. dpt hadiah..

Teratak Hami said...

Beg tu menarik :)

POSH76 said...

mmg sweet suprisela...mcm2 ada....

Dee said...

wah..seronok dpt hadiahkan..food tu leh ar share ngan colleague..beg tu pun cantik..leh buat boh telekung..

Ati Masrif said...

cantik sangat!!

mahu hati berbunga2 gitukan :)

atty's said...

beg tu cantik sgt..

Reena said...

Seronoknya masuk-masuk opis dapat surprise cam gini. Kita pun suka kuih telinga dot-dot-dot tu.... Hehehe