Thursday, June 28, 2012

... Shrek The Musical ...

Hari Ahad lepas, w'ouls gi tengok Shrek The Musical....


Musical teater yang best.... Aqua tak nak follow, iyelah dah leh agak ianya for kids kan, so i called my kezen, cakap nak kidnap her doter, Adelle. 


Jenuh lah melayan kerenah 2 gegirls yang very the talkative...Sib baik show nie memang for kids, so boleh ler terdengar skali skala sora2 kids cakap....Takde lah rasa nak kena soh dorang diam jer.... Dorang cakap pun related to the show.. Contohnya Adelle "Princess Fiona is pretty bila dia tak turn tu monster macam shrek tu kannnn."  or Sapphire saying "Kenapa Donkey tu scared nak cross the bridge?" .... and the best thing is that both of them enjoyed the show very much.....

Show nie kalo buat kat IB mesti lagi mantops coz stage IB kan lagi canggih...But overall, bukan takat the kids jer enjoyed the show, the parents pun satisfied with it......


Lepas keluar dari "S.T.M" nie lah jumpa Jimmy Shanley...dah le ensen, peramah lak tu....Kesian tengok rumahtangga dia...smoga cepat2 resolve lah....Kesian kat anak dia nanti........ 

Okey .... have a splendid Thursday....waaaa dah thursday...esok friday then weekendssss yabedabeduuuuuuuuuu......

14 comments:

eima said...

wahhhh menarik ...
seswaila utk kanak2 ngan dewasa seklai .... tiket mahai tak ni

Neeza.Areef said...

msti best ek..

Cho Zila said...

bestnyer.. teringin nak tengok live gitu... tapi tak penah2 lagi...

*SiRibenMerah said...

nape x kidnap aunty gegirl neh skali?
aunty merajok la dgn sapphire.. hukhukhuk~

aunty minat shrek ehh jimmy ehhh.. fiona... ehhh, aunty minat laaaaa teater musical neh...

atty's said...

mesti sapphire enjoy kan.

wahida said...

sampai bila ni kak?

mamyharraz said...

menariknyaaa..
surelah kids suka kan..kita yg tgk ni pun terpegun dgn kalerful tu semua.

emm kesian dgn jimmy jugak-hensem tp takde luck dlm rmhtangga-

NUNU EERA said...

shrek comel x?.. ;)

rATu kEBaYA said...

seronoklahkan sesekali saphire tgk teater ni...

lieyalatif said...

ohooooooooooo ni la kisahnye yg bergambar ngan jimmy tu yeak sis.....rupenye pi tgk show....

bestnye...sure sapphire enjoy.....sis, suke laa tgk sapphire berdress gitu...ayu + cute sgt...cardigen sapphire pun cute...kat pic ngan jimmy tu tak nampak sgt...bile kat entry baru nampak...mane sis beli yeak....

Dee said...

wah..bestnya tgk teater kanak2..sure budak2 tu enjoy..

ratna said...

Mmg saja la sis kalau buat kat IB pastu x best. Saya tgk gambar pun dah tau best..hehehe...sapphire dah makin cantik!

Reena said...

Bestnya... teater untuk budak-budak nampak meriah berwarna-warni. Mesti Sapphire enjoy sangat-sangat. Comella tengok telatah dorang :)

♡ a.y.u ♡ said...

jimmy tu die nak ngan ai la sis...die tunggu je tu..hahahaha...btw ur doter n the kazen comey la...geram sey...