Friday, June 29, 2012

... plan wiken ...

Apa plan wiken uols? 

* pics credit google *


Me, tis week free.  My kids dah cakap tak yah datang melawat dorang coz memasing pack weekend dengan aktiviti skolah dorang....So, memang panjang kaki ler ibunya....

Rasa cam nak ke Lumut jer nie....Lama tul tak ke sana, last pegi Lumut tahun 2008 kot kalo tak silap..  Best gak kalo ke Lumut then terus seberang gi Pangkor kan.....huuuurrrmmmm.....

Ekceli memula tu ingat nak ke Cameron Highlands tapi my SIL lak tak jadi follo....So, tak syiok lak rasa nak gi sana.... tu yg tengah cari alternative lain nie....

Ok lah.... have a greatttt and wonderful weekend ya uols..  Pada yang plan nak lepak2 kat rumah, balik kampung, gi holiday, gi hanimun, take care, enjoy and safe trip...Jumpa lagi di minggu depan, insyaAllah....


11 comments:

Teratak Hami said...

Plan saya pun banyak sis but saya rasa most of the time, saya akan tido.

mamyharraz said...

happy wiken utk sis ;)

sy pun banyak program sampai otak jem tak tau mana satu nak mulakan.

e_ja said...

Happy weekend sis!..
i pun nak balik rumah my mom ptg ni..
besttt!..hehe..;)

Kesuma Angsana said...

apapun rancangan nyer, wish u happy weekend ye!

Dee said...

take care and have a nice weekend sis..

BeRRy MuMMie said...

hv a nice wiken dear...hehehe
feel free follow me

Kamariah Awang said...

Penat2 kerja, perlu jugak rest sekali sekala kan,Rasp?!

Mrs. AJ said...

Happy weekend, sis!

Reena said...

Kita pun ambik leave hari Isnin dengan Selasa ni tapi boleh tak, takde planning langsung nak kemana. Teruk betul. Hahaha

zahidahwahid said...

salam kak rasp... lama tak singgah sini... rindu nak baca cerita sapphire...hehehe....

weekend ni saya packing barang, nak balik kampung... yabedabedu....hehehe

ainnoraini said...

Selamat bergumbiraaa...