Friday, June 15, 2012

... pengantin ...

Memang seminggu dua nie mood ke laut....malas tul nak stori morry.... nie jer lah pics yg i tunjukkan ya, gambar pengantin wif Sapphire .... Sapphire tak jadi flower girl ye...baju jer floral2 gitu :)


Pics famili pun tak terambil...harapkan gambar dari photographer my BIL jer nanti...Gambar kat atas tu pun majlis dah selesai..

Ok lah ... memang me malas tul nak stori morri... Weekend nie i nak gi jumpa Agate yeah yeah.... Uols take care and have a great weekend ya....

25 comments:

Mamamya said...

wahh...kaler baju pengantin sama kaler dgn hantaran dia hitam+putih :)

Neeza.Areef said...

happy weekend sis
siyes je muka si comel tu

akuzle ayu said...

kita dilanda kemalasan utk snap gambo bila ader kamera.. ehheheeh.. happy wiken gaks, sis

farra8979 said...

same goes here.. malas betul nak amik pic guna kamera. pakai handphone senang kan... hihihi...

iedchan said...

cantik baju pengantik tu..hehe..silver gitu kan

Rinna said...

betul laa kan sama ler kita.. cam tak de mood jerk.. kdg2 tak tau apa nak citer.. bila kemalasan melanda.. :)

kakcik said...

Cantik dan kacak pengantin tu. Sangat sepadan. :)

eB said...

pengantin mmg sgt2 cantek la... baju drg pn cantek :)

Dee said...

cantik baju pengantin perempuan..selamat pengantin baru..

LYAfrina said...

comelnyer baju pgntin tu..sukasgt2 tgk....budak kecik tu..lg la cun..

POSH76 said...

santekla baju penganten...sweet sgt....selamat penganten baru

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Cantik baju perantin tu... Sukeee!!! ;) ::.

IdaShah WC said...

slmt pengantin baru..
gadis pki baju munge2 tu comel

Teratak Hami said...

cantik baju pengantin pompuan.

wahida said...

nak jumpa agate...nak lepas rindu dendam ye kak...

akak pun take care yer...

Reena said...

Cantiknya baju pengantin kak... Tambah sapphire dalam gambar, terus nampak comel gambar ni :)

Happy weekend kak :)

ct rahani said...

Cantik pengantin.. sepadan jer.. sapphire pun comel je dgn baju kurung tu.. :)

ratu siput said...

salam kenal... :) slalu dgr nama...arini follow lak :)

*ayu the sun* said...

i like the baju pengantin sis!!! lawaaaaaaaaaaaaa

Sharinginfoz said...

ramai betul org kahwin

e_ja said...

cantik lah baju pengantin perempuan..
sapphire nape x pandang camera cayunk?
hehe

NUNU EERA said...

cantik la bju penantin tu.. ;)

~ Lady ell ~ said...

slmt pengantin baru utk mempelai...
sapphire majuk tu tak jadi flower girl...heheh

Myra Jay said...

Baju pengantin lawa :)

atty's said...

baju pengantin cntik..
Mesti agate happy dpt jumpa family