Thursday, June 14, 2012

... hasil kerastangan ku ...

As salam my fwenz.... meh i nak show off hasil kerastangan ku, hantaran yg sebanyak 16 dulang yg i buatkan for my BIL & wifenya.... tapi i tak show off semua....tunjuk satu barangan dah ler kan....

Biras i request nak kaler white, red, maroon.... dan ini lah hasilnya....


Very the sempoi :) .....

BIL i lak tetap maintain nak kaler hitam, putih dia...so i buat tema kaler hitam, putih, silver.....sebelum siap....


Dan hasil selepas siap lebih kurang cenggini....


Simple jer kan...sebenarnya i bukanlah pandai sangat buat nie.. trial an error jer.....

Syukur alhamdulillah....both of them sangat berpuas hati....and i pun hepi coz dorang suka.....


24 comments:

Neeza.Areef said...

less is more kan sis

♡ a.y.u ♡ said...

cantik la sis...better simple dr crowded tu...nice je ni... i LIKEEEEEE....

Teratak Hami said...

cantik !!! Ada rama2 lagik.

Mamamya said...

cantik2!! w'pun trial n error tp nampak mcm dah biasa buat...

adik pun nak b'tunang awal tahun depan mujurlah dia kata hantaran tempah n sewa jer...klu dia suruh kakaknya ni yg buat...adoiii... x tahu lah jd apa...

JunAina said...

Bestkan kalau tangan kreatif. Dapat buat benda cantik2 dan comel2. Rumah pun berhias cantek. Tapi sekarang ramai org suka buat hantaran warna terang2 terutama merah + hitam.

nieda said...

cantiklah sis,,tangan seni

lieyalatif said...

eh simple ape nye sis...cantik la nie....kreatif jugak u sis....cantik tau!! nampak kelasss sgt hantaran tu....

Eri-chan said...

cantiknya.....boleh tempah? hehe

POSH76 said...

Ini bukan kerastangan mmg ada talent ni...leh buat tempahan ni..santekla sis

Dee said...

tu bukan simple..tu cantik sgt dah pada dee..berbakatlah u sis..

ct rahani said...

cantik sis.. kreatif la nih.. :)

Rinna said...

Cantik sgt.. org tangan seni nie buat apa pun cantik.. :)

Papa Mifz said...

nice...pandai yer gubah2 nih...:)

Syira said...

salam..

x kreatif cakap?

tapi comel je tu..

wahida said...

cantik giler...serius!!
kalau saya bab2 ni mmg gagal la...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

cantik juga tu walaupun keras tngn. mknanye dh lembut la tu tngn sis tu. hehehe

IdaShah WC said...

ok lah ni simple tp cantek

Reena said...

Mana ada kerastangan kak... Cantik je lahhh.... wah, boleh ambik order lepas ni. Hehehe

*ayu the sun* said...

hellamaaaakk!!!! nak tempah pls! ;)

e_ja said...

kreatif rupanya u ni sis..ni bukan kerastangan..kalau kerastangan mcm i ni..hehe

NUNU EERA said...

cantik2.. klu tau aritu leh tmph hantran kat akk.. ;)

~ Lady ell ~ said...

cantik! trademark tu mesti ada...(butterfly ekk)

Myra Jay said...

Cantiknya..
Tak keras la tu, kalau MJ failed :)

atty's said...

cantik sgt,boleh dah amik tempahan