Friday, June 22, 2012

... happy 18th birthday agate ...

Today is your day.....


A simple wish from me to you, love.... Enjoy your day wif your friends k :)  Last week dah celebrate dah...this week tak turun sebab dia busy wif aktivities tapi dah kautim dengan kawan-kawan dia soh buat surprise kat dia, beli kan kek for her....full report malam nie baru dapat kot hehehehehe....

Have a lovely weekend my fwenzzz....

14 comments:

mamyharraz said...

Happy Birthday sweetie :)

mesti agate happy dpt supprise dr kwn2 tu nnt..so sweet :)

*SiRibenMerah said...

happy birthday agate~

Teratak Hami said...

happy birthday agate.

Sporting nya u sis, kawtim surprise lagik

POSH76 said...

Happy Birthday dear Agate..moga jadi yg terbaek!!!!wish u all the bess

rATu kEBaYA said...

Selamat Hari lahir.. SEmoga berjaya..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

happy birthday. mesti terkezut tu ada surprise nnti

ct rahani said...

happy besday agate.. beza sehari je ngan besday sy.. :)

Sharinginfoz said...

happy birthday to ur daughetr

Kesuma Angsana said...

hepy birthday .... n hv a nice day too

Ros said...

Assalamualaikum rasp,

Selamat hari lahir buat Agate.....semoga tercapai apa yang diimpikan....

Myra Jay said...

Happy Birthday.... :) Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki :)

lieyalatif said...

hepi belated besdey si cantik manis agate...may Allah bless u...semoga sukses di dunia dan akhirat...amin...

Dee said...

happy belated birthday agate..moga terus jadi anak yg taat dan solehah, serta berjaya dalam hidup :)

nurHeart said...

hepi belated besdey, sweety.. :)