Tuesday, June 19, 2012

... buku laporan prestasi ...

Semalam cuti hari nie lak masuk kirja lewat....memang terbaeeekkk lah....tapi masuk lewat dah inform boss...masuk pun 20 minit lewat jerrrrr.... * 20 minit jerrrrr pun tetap lewat ok * Sebab musabab masuk lewat hari nie adalah kerna gi sekolah Sapphire amik Buku Laporan Prestasi Pelajar....


Syukur alhamdulillah.... Positif feedbacks dari cikgu-cikgu nya, ada improvements tapi masih ada lagi perkara yg boleh diperbaiki .... Hopefully she will maintain or improve her grades next term.  I know, i know.... ini hanyalah tadika kannnn... tapi bak kata orang tua-tua "melentur buluh biarlah dari rebungnya" tak gitu....

12 comments:

*SiRibenMerah said...

saya stuju.. hehehe..

Neeza.Areef said...

mmg la sis klu kita ngadap anak wat homework pun beria2 kan sis..pstu bila duduk sorang2 kenang2 apa lah ko ni anak ko tadika je pun yo yo oooo sgt..kui3..inikan pulak penilaian prestasi..sape x mau tgk anak dier ada peningkatan ye x

tp it's true..melentur buluh biar lah dr rebung..klu x mane dtg pepatah gitu ye x sis

Teratak Hami said...

setuju, setuju ... dari tadika lagi basic kena kuat

Mamamya said...

btl2...

ni pun tgh b'debar menanti keputusan anak2 hari jumaat ni (mcm nak tunggu result SPM plak kan.. ),sama lah mcm sapphire dia org masih tadika lg...tp mesti kene pantau p'capainya dr skrg...

Dee said...

betul sis...dah besar2 baru nak ajar mmg susahlah..

mamyharraz said...

betul tu..lentur bulunh biar dr rebungnya :)

semoga sapphire sentiasa sukses dlm pelajaran :D

Myra Jay said...

Alhamdulillah bila tengok laporan elok kita rasa bangga kan :)

POSH76 said...

yessa kalau nak lentur biar dari kecik...insyallah Saphire mmg budak yg pandai dan comel!!!

Kesuma Angsana said...

tahniah dari saya!. permulaan yg bagus

LYAfrina said...

semoga lbh byk pcapaian lps ni

wahida said...

cayalah sapphire, mesti result gempak ni...

atty's said...

semoga sapphire terus maju jaya.amin