Wednesday, May 2, 2012

... Wall's Double Dutch ...

Sapphire kan not feeling well wif ulcer tu...So semalam SH pergi carrefour nak belikan stok vitagen banyak-banyak...tapi katanya takder langsung...habis...and staff carrefour the re-stok balik....tapi lain plak yg dibelinya.....

Aiskrim Wall's Double Dutch nie... katanya murah...promo semalam RM8...actual RM10 ... lebih kurang gitulah katanya... Sebenarnya Sapphire yang sakit tu, takmo pun makan aiskrim nie... looks like nie utk orang-orang yang sihat wa'afiat jer lah iye....


10 comments:

mamyharraz said...

cuaca panas skrg ni mmg sesuai sejukkan tekak dgn aiskrim camni.sedapnyaaa

Rinna said...

Selalu tgk iklan nie tapi yg buah2an tuh.. nampak sedap laa plak..

ratna said...

Wow! Sedapnya..!!!! Kat cni nak mkn aiskrim pun payah...

nurHeart said...

hehee.. untung org2 yg sihat tu ye :))

kazmyra afkar said...

sedapnya.. i dah la penggemar ais krim walls... hahahaha..

teja said...

mmg tgh murah aiskrim tu sis..sedaapkan..i kalau dh mengadap mcm susah nak berhenti..hehe

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya......nyaman je masuk dlm tekak ni...hehhe

lieyalatif said...

ALAHAI SIannye sapphire kene ulser sis....lieya ni rajin kene ulser ..mmg sakit gile...lagi plak budak2 yg kene....aduhai...get well soon yeak sapphire sayang...

sW33tdARLiNG said...

i plan mmg nak beli wall's ni semangkuk... maybe wkend ni.. nak enjoy eating sambil menyandar depan TV

Reena said...

Uishhh sedapnya kak... Nampak perkataan marshmallow!! Yummy!!