Thursday, May 31, 2012

... voucher redeem ...

Hepi sgt rasanya dah terima voucher redeem from citibank..... voucher pizza/kfc and also voucher McD...


I dah lama guna credit card citibank. Tapi points idok le banyak mana....Sebenarnya banyak and bermacam-macam barangan yg boleh diredeem from citibank, base on brapa banyak your points lah kan ...

Well, for me utk pertama kali redeem, memang niat nak redeem voucher jer .... bawa my kids makan-makan sbb dorang nie memang suka makan pizza and McD ..... lepas nie kumpul balik points redeem benda lain ngehehehe....

14 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah..bestnye... minta 1 voucher @_@

POSH76 said...

bessnyer dpt voucher leh makan freeee....yeehaa!!!

eima said...

tak penah redeem lagi point maybank tyu ... mayak besh voucher mcd gitu

lieyalatif said...

alah sis, tadi dah komen, tetibe error...kalo laa ade due komen masuk sis delete la satu yeak hihihi....

lieya takde cc sis, so tak tau citernye...yg rajin redeem en laki jek...heheeheh....yg penting mcm sis ckp anak2 suke mkn so boleh belanje dieorg kan.....

mamyharraz said...

part paling best redeem barang.
sy selalu tumpang yg suami je :")

GreenJade said...

wahhh ini pun dh cukup cantikkk sis...sure Sapphire suka :)

wida said...

best ni..leh makan pizza

Myra Jay said...

Betul tu, redeem voucher camni leh bawak p makan2 :)

Perut pun kenyang

ct rahani said...

beshnya leh makan free.. nak2 pizza..

Zana Md Nordin said...

boleh ler belanca mcdonald sis
he he he

Mamamya said...

selau dapat voucher tp jarang2 nak pi redeem.. ;)

Kak Aya said...

wah best jugak kalau dpt voucher mcm ni ..tp kita tak ada kredit kad dah skrg ni, tak pandai manage..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya voucher2 tu....untung byk kan sis kalu ada voucher tu.....stnya

jayjump said...

I ada join mobile apps cell.ads, diaorg ada bagi redeem voucher gak.. Ada kfc, aeon, gsc etc dari rm5 to rm14 voucher rasanya.. Yg bestnya tak yah beli apa2 tpi leh collect redeem points.. Diaorg ada graphic ad yg pop-up biler terima call n sms dan dpt point.. Free jer download mobile apps.. Skrg ni i dah 3,150 point nak tunggu 7k point nak redeem gsc.. Sajer syer2 ngan korang.. Website diaorg kat www.cellads.net.my atau facebook www.facebook.com/CellAdsM..