Wednesday, May 16, 2012

... Selamat Hari Guru ...

Khas buat my sis, my BIL, my teachers and semua guru-guru...jasamu dikenang..

* pics credit google *

A lil' gift untuk cikgu-cikgu tadika Sapphire.....
Pagi tadi dah macam Santa Claus lak i tengok dia distribute the gifts :D



SELAMAT MENYAMBUT HARI GURU!!

8 comments:

Teratak Hami said...

cikgu2 pun jadik santa claus, bawak balik hadiah dari students.

wida said...

hadiah apa tu sapphire..

*SiRibenMerah said...

seronoknya dapat hadiah...

lieyalatif said...

so sweeeeetttt laaaa sis...sgt2 tomey...mesti teachers sapphire hepi n hati ade bunge2....he he he

wahida said...

selamat hari guru pada guru2 di luar sana..

tengs cikgu!!

Ros said...

Asalamualaikum rasp,

Selamat hari guru buat semua tenaga pengajar...jasa mu tetap dikenang...

bestnya dapat hadiah he.he.he...

Dee said...

selamat hari guru...dee tak sempat lagi beli hadiah..mujur sambutan nya lambat lagi kat sekolah dorang..hehehe..

Reena said...

Wahhh... banyaknya hadiah!! Mesti happy semua teacher Sapphire kan? Boleh tak kak, kita terlupa langsung pasal Teacher's Day gara-gara hubby sibuk outstation. Ni baru nak beli present. Huhuhu....