Wednesday, May 30, 2012

... satay & diskus ...

Petang semalam, after ofis, ajak SH dating minum petang berdua....


Pekena satay Zaini.... sedap....kat area ampang yg dekat dgn SPCA tu.... kat situ ada deretan kedai makan....sapa yg biasa kat area ampang tau lah... dah lama tak pekena satay, sedap aaaa...sedap2 pun i pekena 3 cucuk jer pun....

Sometimes you need time off jap, duduk berdua, diskus itu ini kan... Bila dah duduk, berbincang, lega skit fikiran  ini... Semoga semuanya berjalan lancar dan semoga keputusan yg dibuat nanti adalah yang terbaik ... amin....



18 comments:

wida said...

sedapnya satay tu..

ch@ said...

ni yg rasa nk mnta abi beli sate ni. haih! sedapnyaaa.

ct rahani said...

sedapnya satey sis.. lama jugak dh x pekena satay nih.. :)

POSH76 said...

startla ni pantang tengok.....mesti tingin...hehe

lieyalatif said...

lieya mmg hantu satey sis...sis percaya tak, seminggu sekali atau 2 kali wajib pekena satey ..seb baik kat area bangi ni ade satey yg sedap heheheeheh..tgk dari satey sis ni mmg nampak sedapnye sebab nampak juicy daging tu n rempah2 pun mcm menariks....

Kesuma Angsana said...

satay.... my kids semuanya satay lover makan sampai muntah he he he

teja said...

aduhhh, terliur tgk satay..
konfem ptg ni nk beli satay gak lah sis..
hehe

Kin said...

sekarang tekak nak makan satay pulak... huhuhu, looks Yummy :)

Cik Sara said...

wahhhh...satay? area ampang? nak kena g terjah juga ni..heee

Teratak Hami said...

wahhhhhh dah lama tak pekena satay :(

Mamamya said...

adoi haii...tgk pun nmpk sedap.. terus rasa t'ingin nak makan sate... :)

mamyharraz said...

aduhaii tgk sate nih terus terliur.
dahlah sy hantu sate..sedapnyaaaaa

eima said...

sate yg nampaks edap

LYAfrina said...

uhh....sedap sungguh nmpak sate ni .. terliur la plok..

moga dpt mbuat kptusan y tbaik ;-)

Dee said...

terliur tgk satay tu..

apapun keputusan yg u amik..i doakan yg terbaik eh..

Reena said...

Woww mengancam tengok rupa satay tu kak :)

Diskus elok-elok k, muafakat membawa berkat. Hehehe..

Myra Jay said...

Gulppp...

Telan liur tengok satay tu :)

Softtouch [Hanim] said...

betul kita kdg2 perlukan masa berdua utk bincangkan sesuatu perkara..semoga apa keputusan yg sis amik moga yg terbaik utk sis sekeluarga...