Monday, May 7, 2012

... ole-ole, alhamdulillah ...

As salam and morning my fwenzzzz.... malas tul nak datang kerja hari nie sbb hujan .... memang syiok kalo leh sambung tidor :)

I dapat ole-ole Sarawak dari opis mate i .....


Yg sos tu lum try lagi tapi yg rantai tu dah selamat digayakan oleh Sapphire.... sampai jer rumah dia terus gayakan....

Kurus jer i tengok dia nie...iyelah 5 hari tak makan...asyik minum vitagen jer..... terus turun 3 kg tau.... Syukur alhamdulillah hari Jumaat dia dah much better and dah leh makan and now she is fine...Alhamdulillah.....

15 comments:

eima said...

meriah ... pas ni leh buat panggang guna sos tu ..sedap

Zana Nordin said...

orang memberi kita merasa yerk sis

amboi...terus pakai dah set rantai tu..
comel.....alhamdulillah
she getting better..

Neeza.Areef said...

sweet like candy lah rantai tuu...geram tgk ceria color seswai utk saphire

wow..5hr x mkn minum vitagen trn 3 kg..auntie nk try..tp mulut x sakit sure mkn gak hehehe

wida said...

sesuai sgt rantai tu dgn sapphire..cantik
smpai 3 kg turun sis?kesiannya

Teratak Hami said...

kena buat BBQ sebab dah dapat sos :-)

Dee said...

alahai..demam ye dia..patut kurus pun..mmg lawa pun rantai n gelang tu..ceria..suits her..

mamyharraz said...

super kiut set rantai+gelang tu..sama kiut tuan yg memakainya :)

wahida said...

kurus pun kiut apa? bilalah nak jumpa ngan anak akak ni...

LYAfrina said...

3kg turun?? byk tu./

Rinna said...

Alhamdullillah Sapphire dah sihat..yer.. cian dia tgk susut dah bdn dia..

eLLy said...

aloo Sapphire, auntie rindu la dng teka teka kamu :p

sW33tdARLiNG said...

amboii comey dapat gelang.. i penah belikan ika gelang colur camtu tp kejap jer pakainya... pastu hilang ntah ke mana

ratna said...

Ok sis...sos blackpapper tu nampak sedap...& gelang2 sapphire tu dah mcm gula2 pulak nengok nya. Sweet je.

atty's said...

cantiknya gelang ngn rantai sapphire tuh..semoga sapphire terus sihat walafiat ye.

Reena said...

Wah-wah... bergaya Sapphire dengan rantai yang colorful tu :) Alhamdulilah semuanya ok kan kak?