Monday, May 28, 2012

... not my day ...

Today totally not my day.... having a headache tapi tak leh nak take a break sbb ada kerja....

* pics credit google *

Jap gi ada delegation from Sarawak plak nak datang...so memang ada busy skit aaaa aigoooo ....hopefully as the day progress, things will improve.....

Petang-petang or malam skit i BW kat uols k....take care....

8 comments:

Neeza.Areef said...

tc sis
jgn mkn obat byk sgt..nnti lalok

Teratak Hami said...

alangkah seronoknya kalau boleh MC kan ... sabar sis. Kerja !!!

wida said...

okey..take care kak.
jgn stress2 sgt buat kerja tu..

Kesuma Angsana said...

take care ... n salam kenal dah follow u

Rinna said...

Pekerja contoh..dlm tak sihat pun kerja jugak.. kalau dah boleh rest tuh rest laa kejap.. Moga cepat sembuh..

~ Lady ell ~ said...

kalau tak ok,bawak2 jumpa dokter sis..TC.

LYAfrina said...

take care dear

Reena said...

Jaga kesihatan selalu sis :)