Wednesday, May 2, 2012

... kawin gak ...

Hari Ahad lepas, i gi wedding Ima....Yes sapa yg dah lama folo blog i kenal lah sapa Ima nie... my ex-colleague, dah lebih 2 years dia left my ofis ... at last, kawin gak dia after bermacam-macam kisahnya :)

Anyway, she looks gorjes, berseri-seri...Selamat Pengantin Baru Ima & hubby...smoga berbahgia hingga akhir hayat...

* today me EL....menjaga Sapphire....lum nampak berkurang ulcernya...nak gi beli ubat sinseh tu petang nie....hopefully mujarab lah...


7 comments:

sisdee said...

cntik kaler baju dia ;)

ala ciannya sapphire...mmg ulser lambat baik pun...bykkan minum air pun yea gak esp air badak sbb bdn dia pns dlm tu pun yea gak

wida said...

cantik pengantin..

POSH76 said...

mmg berserilaaa suka kaler baju penganten!!

lieyalatif said...

cantik sgt pengantin sis....suke laa rambut style mcm tu...berseri2 sgt....

ratna said...

Dr hp saya yg kecik ni saya tgk muka pengantin mcm aida aris sikit.

Alahai sapphire x elok lg ke ulsernya. Kalau dia susah mkn minum sis, letak oral aid kat ulser dia. Nnt benda tu kebas so senang di nak mkn minum.

Munnafendy said...

ahaaaa...biru.... hihi..tersama tema pulaks!

Reena said...

Zaman sekarang kahwin semua nampak cantik :) Jelesnya saya... hehehe... Anyway pengantin memang cantik!!