Friday, May 11, 2012

... kaison ...

Hari Rabu bebaru nie, i ajak SH pergi ke Festival City Mall kat Danau Kota....sampai kat situ i tingat kat u Sis  tapi dah lewat, mesti u pun dah tak larat nak keluar kan....Pergi pun lepas maghrib...Sampai sana terus je ke kedai Kaison sebab nak  belikan bunga utk buat hantaran...nie kedai dia....


Nampak cam kelas kan....mesti rasa mahal gilos...nak nak kedai nie kat dalam Mall tengah-tengah bandar...tapi no no no..... not bad gak rege dia... to me very affordable.... dari rege RM3.90 sampailah ke rm49.90.... ada macam-macam lagi barang dalam tu.... yg Sapphire pegang 'kipas tangan umbrella' tu, rege dia RM2.90jer pun....beli kat situ gak ler....

So sesapa yang nak beli bunga plastik, utk deco2 kat rumah or untuk buat hantaran leh gak beli kat situ....



9 comments:

POSH76 said...

mmg nampak kelasss la tempat...kalu affordable mmg nak pergi la ni

teja said...

bestnya tpt ni sis..
tapi jauh lah..
sapphire sgt cute berposing dgn payung comel..
payung dan model dua2 sama comel..hehe

GreenJade said...

mmg nmpk kelas..last time lalu aje coz igt ke rate nye mahal beno..hehe

Dee said...

tempat cantik rega murah..mestilah best..

sissyira said...

salam

harganya mesti mahal kan..

tp kalau cantik apa salahnya kan :)

Neeza.Areef said...

bagusnya..kdai npk class tp harga biasa2 je..msti ramai org suke pg

nieda said...

nmpk mcm kelas tmpt ni, tapi oklah price reasonable

wida said...

model kat atas tu baik punya tonggek..hehe.

Softtouch [Hanim] said...

haah tmpat dia nmpak kelas ..rege dia mampu milik yer..oklah tu kan...igt mahal....nnti sy singgah kalu sy ke sana