Friday, May 4, 2012

... godaan shopping ...

Pepagi sampai jer opis, sblum start ofis hour lagi tu dapat panggilan hangit dari big boss...minta i prepare 3 letters and bring all documents and jumpa dia di hotel lounge.....So hancur berderai niat nak update blog pepagi di opis nie hehehehehe...works comes first maaaaa....amanah bekerja kannnnn....

Pegi sana wif Lola *colleague ku* dalam kul 9.30am.  'Lepak-lepak' dgn big bos kat lounge hotelnya sampai kul 12 lebih settlekan kirja, then terus niat nak balik opis...TAPI ya ampon....godaan shopping tak leh tertahan.... singgah jap ke Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2012 ....

Hasilnya tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......


Puas hati gak ler, dalam masa tak sampai satu jam disana, mendapat 'hasil' camni hehehehehehe.....rasa cam nak repeat pergi jer tapi no no no.....cukup cukup lah tu kannnn.....

Over the weekend i akan qada BW ya..Enjoy your weekends and take care!


9 comments:

POSH76 said...

bessnyer soping2...

rATu kEBaYA said...

lama jugak tak soping buku ni..

eLLy said...

haip tak calling2 dng ai pun ... majok ah .............

rasp said...

posh,
: mmg besssssss banget...tapi tak cukup masa nak kaver semua huhuhuhu...

ratu kebaya,
: esok last day tau....

elly,
: allllaaaaaa jgn majuk....i hari nie mmg tak sempat sangat2...rush2 gitu...i kat car park, big boss calling2...balik lak sebenornya nak rush sbb nak send off something, tapi +- waktu solat jumaat, lunch hour lama, accuse utk i lite2 pusing situuuuuu jap....

Sharinginfoz said...

seronoknya shopping

akuzle ayu said...

Jdler walau seketika cuma.lepaskan gian

Neeza.Areef said...

klu duk kt karangkraf pnya mmg rasa x mau kuar..heheh..abis kang smer nk beli

Jo-Blogger said...

xpalah bershoping dgn benda yg berfaedah mcm beli buku..ok sy sunggah dan follow..

maya amir said...

xpe sis..shopping buku sgt berguna:))