Monday, May 14, 2012

... fullhouse ...

As salam...

Ekceli nie citer last 2 weekends, kira citer basi dah nie .... i keluar beli barang-barang untuk hantaran then gi makan kat Restaurant Fullhouse cawangan kat Jalan Yap Kwan Seng.  Pergii 2 kete....tapi lagi satu kete tu sesat barat gi singgah mana dulu ntah, therefore w'ouls gi dulu, order and sapedek lah....sebabnya dah kul 4 petang, baru nak lunch, perut dah berkeroncong dah pun...mana leh tunggu-tunggu ... sampai food, bismillah, terus ngap dah pandang kiri kanan....

This is our menu...tak ingat apa namanya...chicken chop and chicken schnitzel kot....


Yang lelain nye food, i tak snap coz malas dah pun and asyik kusyuk menikmati makanan kan hehehehehe.....restoran nie i suka coz cantik deko dia...bila dah kenyang, apa lagi, posing time aaa....

Model 'amoi korea' kecik nie disuruhnya jadi mangsa pose.  Sib baik perut dia pun dah full, so mood ada baik...ada sorang waitress cakap kat i...sapphire macam orang korea, sbb tu w'ouls panggil dia amoi korea hehehehe ntah tang mana macam org korea tak tau lah kan...kat hidung kemek dia kot :D


Cantik kan deko2 sini..... i loike.... Rege food pun ok... Kalo lunch ada promo package.... less than RM20...tapi tu untuk lunch and weekdays je ye....

Dah banyak dah cawangan dia.... gi lah terjah situ bebila and leh le posing-posing :)


16 comments:

*SiRibenMerah said...

eh eh ehhh.. fullhouse tanpa kami.. amboi2... posing sakan sapphire tuh....

Dee said...

amboi sapphire..posing kemain lagi depan keta tu..kami aritu terjah fullhouse wangsa walk..hehehe..

LYAfrina said...

owhh..sedap2 la menu tu.. amboi..comelnyer si cilik tu posing./. suka tgk y kat kete tu..sgt2 comel

wida said...

untungnya ada model cun boleh di ambil gmbr kan..sporting lah sapphire ni

Neeza.Areef said...

pic saphire dgn keta tu nice..pndai posink dah skang..

POSH76 said...

santekkan tempat ni....dok tingin nak makan kat sini...tp tak pi2 lagi..kan maen saphire pose.....ala2 model gitu..cute!!!

e_ja said...

bilalah nak pegi fullhouse ni?
maklumlah duk jauh cmni..
kan tunggu balik sana br boleh plan..;)

sW33tdARLiNG said...

ooo kat sini ada keter belang2.....

Cik Ecah said...

eheheee tmpt nih mcm taman2...like garden...lawooonyer
mcm sedap jer chicken chop..

sissyira said...

salam

tempatnya memang menarik...

makanannya lagi la...mata dah berkenan, kalau masuk perut kompon kenyang ;)

~ Lady ell ~ said...

uit,org korea hidung mancung2 tau...ni mesti kes waitress tu suka layan citer korea lah tu...nama restoren pun dh fullhouse mcm citer korea tu kan..tp ell rasa sbb sapphire ni puteh melapaks lah kot...

lieyalatif said...

Mmg cantik deco2 die kan....sweettttt..... Kalo kapel2 mkn sini comey je hihihi...

Sapphire model kiut hihihi....kemain posing2 gitu....

Sis terliur tgk menu nih.....sedapnye lahai....

Teratak Hami said...

comel sapphire. Ada macam retis bergaya dgn kereta.

:: Riri-Fatieha ::~ said...

owh tak pernah rasa... nk try la nnti mcm sedap jer...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

owh tak pernah rasa... nk try la nnti mcm sedap jer...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

owh tak pernah rasa... nk try la nnti mcm sedap jer...