Tuesday, May 8, 2012

... celoteh kosong ...

Celoteh hari nie celoteh kosong.

* pics credit google *

Sebabnya tuan punya blog kedaung nie tak tau nak tulis apa.... blank, walopun sebenarnya bahan banyak tapi tetap blank.....Sekarang nie entri blog nie dah macam suam-suam kuku jer....jangan terus sejuk kejung dah kan.....

Nak di berhentikan terus blog nie, rasa sayang....nak disambungkan berblogging, mood nowadays hilang ntah ke mana...so bila tulis, ntah apa-apa yang keluar....

Harap uols banyak bersabar dgn write up i yg stok ntah apa2 nowadays ya *bajet ramai pembaca nie hehehehe* .... Tu je lah nak inform uols.....

Last but not the least :  HAAPPPYYY BIIIRTHHHDAAYYY to sis Amy Sw33tdarling.  Semoga segala impian mu menjadi kenyataan.....

Pesanan penaja :  hari nie ada ceramah disampaikan oleh Ustaz Don kat opis i.....smoga dapatlah i attend ceramah nie..suka sangat tengok rancangan 30minit bersama Ustaz Don kat TV AlHijrah tu....



12 comments:

eima said...

wahh best tu ceramah tu .. aku pun ust celebriti buat ceramah tak ngantuk

teja said...

betul lah sis..kdg2 kita rasa tau nak tulis apa wpun banyak cerita nak dikongsi..jgn tutup blog dah lah sis..sayang tau..i pun dulu dekat setahun rehat..tp tiba2 rasa rindu teramat pulak..;)

mamyharraz said...

mood kita mmg tak boleh jangka.
kadang semangat je nak menaip tp kadang malas sgt nak buat entry.

bestnya dpt attend ceramah ustaz don yg hensem tu ;)

Ros said...

Assalamualaikum rasp,

Tak pa tak pa rehat dan cari mood tu dulu pas ni sambung balik ya he.he.he....jangan lama2 sangat tau..

wida said...

Bestnya kalau dpt jumpa ustaz don..

Neeza.Areef said...

rugi klu x pg..spent time skit nk tgk ustaz don live ..heheh

mood terumbang ambing tu normal sis..klu ada tu ada klu x de tu xpe..membebel2 pun x pe..

lily lotus said...

tulis blog ni kekadang mcm rodakan sis, kejap semangat rajin tu kat atas...sekejap kat bawah. hehe take care!

LYAfrina said...

biasalah tu..ada hari2 kt mula trasa bosan n xde mood dgn sesuatu y slalu kt buat..n sesuatu y kt suka..

mcm lya la 2-3 hari lps..pon xde mood..nk update pon xd mod.. tp lama2 tu rsa rindu..n alhamdulillah..dah ok ni..

heheh... take care ye... takpe..rileks2 dulu..lps tu..dtg la mood tu

lieyalatif said...

jgn le stop sis....takpe, kalo ade idea update...kalo tak ..takpe laa...yg penting lieya tetap dtg sini sebb nak tgk si sapphire comel tu heheheeh....

sW33tdARLiNG said...

hahaha
nak buat dialog camtu gak laaaa

eLLy said...

assalamualaikum... saya datang ditengah malam :) jumpa tak ustaz Don tadi?

Reena said...

Ambik gambar dengan ustaz Don tak kak? Hehehe...