Thursday, May 17, 2012

... blognya terpilih ...

Ramai yang tau kan, antara my favourite magazine adalah majalah Rapi ni.  This is the latest edition.


Alangkah bangganya i bila blog adik manisku, Sis Reena seorang ibu muda, yg mempunyai 3 cahayamata yg chomei and yet dia sendiri masih maintain gorjes and chomei, blognya terpilih sebagai one of the referral beauty blogs dalam majalah bulan mei ni.


Syukur syukur..... happy for you sis Reena..  Keep up the wonderful wonderful blogging!  I nak minta autograph & bergambar dgn u leh tak sis hehehehehehehe...

Rasa cam tak sabar lak nak tengok sapa nye blog akan terpilih for the future issues ....


12 comments:

lieyalatif said...

wahhh...tumpang hepi bile ade rakan blogger yg maju melangkah setapak .....harap lebih ramai lagi ade peluang mcm ni kan sis...

Neeza.Areef said...

masa bli aritu dah pasan..dah glam dah blog dia start masuk mag kan

eima said...

bleh la terjah blog reena plak ....

Rinna said...

Wahh bestnyaa..blog terpilih.. tahniah wat blogger Reena.. leh gi terjah nie.. :)

Teratak Hami said...

reena tu memang comel :-)

Dee said...

makin ramai blogger terpilih masuk mag ye..u bila lagi sis?

maya amir said...

majalah rapi ni mmg akan pilih 1 blog every month eh.. wah! congrats reena..ok, nak gi terjah blog reena skang..:)

Papa Mifz said...

rezeki kan..bertuah nyer dapat masuk majalah...

ratna said...

Ngeh..ngeh...glamor reena! Lps ni mintak sain dia pulak.

Sis..thanx yer inform saya psl mag rapi tu gak.. Time tu agak bz x sempat nak tggsl jejak kat entry tu.

Myra Jay said...

Tahniahhhh!! tumpang happy jugak :)

Kak Aya said...

hari ni baru nak beli..suka beli RAPI sebagai koleksi.

Reena said...

Muahh... cayang akak!!! Mekasih untuk yang sudi jenguk kita :)