Tuesday, May 15, 2012

... birthday big boss ...

Ahad birthday big boss... normally, utk my division yg hanya 3 ahli nie, i yg akan gi beli hadiah tapi tahun nie mood agak kelaut, *nak beli hadiah pun kena ada mood ok* and oso me very the busy... jamuan for him pun i push minta org lain organise kan, i memang tak koser nak settlekan, attend pun tak kan... See how bad is my mood nowadays...tapi senyum tetaaapppp senyum, gelak tetap gelak ....

So semalam, nak senangkan citer and keje i, kita order saja .....


Dalam kotak tu ada tie, pepel kaler lagik.... yang nak dihighlightkan tu is the kad.....baik korang kata 'not bad' sbb tu me handmade tau.... kad from noel, kad hampeh jer so tukar wif tis kad... tak sampai 15 minit i siapkan... buat simple one coz rasanya big boss tak simpan kot kad tu...

Neway, to big bos " Happy be-lated Birthday " .... next year kasi increment 100% leh tak hahahahahaha.... ~ macam lah dia baca blog nie kan ~ .....


10 comments:

Neeza.Areef said...

happy bday to ur boss sis
ok2 i ckp kad tu sooo sweet...:D

lieyalatif said...

alahai...sweetnye sis...siap dgn flower lagi...kad pun cantik....

ehem, ini mcm konfem sis, ujung tahun bonus byk hehe he he....

*sis, nape bad mood nie...senyum sokmo key sis....

Cho Zila said...

rajin gak bagi hadiah bagai... okler tu bos senyum gak dihargai...

wida said...

wah..siap dpt bunga lagi..hehe

Teratak Hami said...

kad comey ... paksa boss simpan. InsyaAllah increment 100% .. hehe

Dee said...

eh..bos baca..u je tak tau..gotcha!! hahaha..

LYAfrina said...

waaaa..birthday bos... happy birthday buat bos...

Eri-chan said...

cantik. macam bunga pegang pengantin pulak. hehee

Reena said...

Lenkali panggil kita tolong buatkan kad tu sekali. Nak jugak selit dapat increment 100% hehehe... Birthday yang ke berapa eh kak? Hehehe...

akuzle ayu said...

hebatnyer hasil kreativiti sis...