Friday, April 6, 2012

... wiper set ...

Syukur alhamdulillah dah pun Jumaat....best kan :) 

Me dah ready utk 'spring cleaning' esok yoyo ooo jer  hehehehe.... dah shopping harus ada alasan kan whyyyyy membeli sesuatu :)  Bukan shopping apa sangat pun, barangan rumah kat Cosway....i beli nie Wiper Set nie, murah RM14.90....

Leh assemble gini....dah abis pakai, leh buka2 masuk balik dlm kotak...kemas kan :)


1st time beli so i beli yg 1 set tu ... bila beli satu set dah dibekalkan dry wiper.... so i add on beli wet wiper...lepas nie jez beli the wipers jer lah...


 
Yang i nak sangat benda alah nie sbb senang bersihkan dinding & ceiling cam gambar 1st i kotakkan tu, mms senang jer kalo nak buang sawang or habuk kat dinding...i loike....cuma bagi i tak sesuai sgt utk jadi mop sbb 'batangnya' tu fragile *lembik*...leh patah kalo ditekan...kalo kat dinding ok sbb bukan kita tekan kuat kan....

Jom kita mengemas rumah......


11 comments:

POSH76 said...

bagus ni...leh beli....suker la barang cosway!!

Teratak Hami said...

Saya tengah mood malas mengemas. Mengemas mana yang perlu jek :-)

Pepel BoNda AmaNi said...

kak...nak pesan beli bedak compact MIYAMI.....

Neeza.Areef said...

caayalah sis..
siap kan payung sblm ujan
siapkan pekakas mengemas sblm hari mengemas..
msti rasa nk guling2 kt lantai je lps kemas tu kan
happy weekend sis

eima said...

rajinn nye ....huhu umah ku ..alahai ....

mamyharraz said...

best sgt dah jumaat ;)
sy suka brg cosway jugak :)
jom sis kita mengemas rmh hujung minggu ni :D

wahida said...

saya pun mcm akak, penggemar barangan cosway...byk kat umah tu barangan cosway je...hehe...
tapi set ni tak de lah lagi...

lagi satu, saya dari dulu pakai bedak miyami tu...eh, harus ke citer? hahaha...

sW33tdARLiNG said...

i teringinnnn nak tgk umah i berkilat kilat mcm dulu tp apakan daya, tak mampu :(

GreenJade said...

set wiper cosway ya sis..?sy tu hari beli mop magic dia mg puas hati..

makin bkilat2 lah lantai rumah sis pasni..

Ati Masrif said...

macam best je sis
tapi kita ni kalau tak tenyeh
kat baldi tu macam tak puas pulak..hik3

LYAfrina said...

bersih berserilah rmh dia...