Monday, April 23, 2012

... visited emerald ...

As salam my fwenz....today memangggggg tak tau nak start story camne....mood tak mariiii..... semalam ingat nak draft pun tapi blank....a simple citer pasal ahad petang lah...

Visited emerald kat asrama and coincidently it was her birthday yesterday...memula tu niat nak belikan dia kek SR tapi she dah call cakap tak mau kek.  Beli gak dia 2 slices jer....cukup lah syarat birthday kan plus Sapphire pun ckp nak birthday kek kak chik...
See, berselera gak makan kek tu dalam tak mau =D ....Sapphire pun tak yah citer lah...sedap jer makan tu.....berbual-bual dulu then gave emerald her presents and last skali the handmade quilled birthday card.   See dia belek jer kad tu....

Kata-kata ucapan kat dalam tu dia tak baca lagi...dok membelek the card....as i thought, memang dia akan appreciate the card.....

Well, tu jer lah dulu citer hari nie.... hopefully mood rajin i akan menjelma lah nanti...

12 comments:

lieyalatif said...

celebration yg simple tapi tetap bermakne sis sbb org2 tersayang ade bersame heheheheh...

betul tu sis kang beli sebuku jenuh nak abiskan...better beli slice2 camtu.....

eLLy said...

Bday girls tak mau kek? hurmmmm

Pepel BoNda AmaNi said...

biar simple tapi penuh bermakna...

atty's said...

happy belated besday to emerald

lily lotus said...

nape dia taknak birthday cake, takpe yg penting semua happy :)

Neeza.Areef said...

sis..me oso xbpe nk ada mood mengarang nih..mood seketeris week activated..hehe

wahida said...

apalah kata2 tu yer...boleh buat sebak tak baca? hehe...

LYAfrina said...

dalam hati msti sgt2 terharu ...

Papa Mifz said...

siapa la yang akan tolak kek SR kan..hehe

Myra Jay said...

happy birthday emerald

Dee said...

handmade lebih bererti sis..ikhlas dari hati seorang ibu..

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday emerald...

seronoknya dpt kad dr ibunya..buat sndiri lg...untung