Tuesday, April 17, 2012

... small act of kindness ...

Hari Ahad i gi jumpa Aqua...bawa dia lunch at A Malaysian Bistro kat SACC Mall....

Dia makan Nasi Ayam Percik....katanya sedap....

SH plak makan Nasi Kerabu and SH pun kata sedap......pics tak nampak sgt nasi tu amponnnn...

Ni dish Sapphire, share wif all of us lah of coz.... seafood platter yg digoreng tepung gitew....rasanya biasa2 ajer lah...ketam ada 3 ekor tapi ketamnya kecik2 so tak brapa nak terasa sgt lah....tapikannnnn....platter nie sampai lewat, so Sapphire pun dah agak2 lapar lah...i plak tak order apa2...so ngedeng kat sapa.....abangnya lah...

Taching taching hatiku bila tengok cenggini...... Their seemingly small act of kindness alwiz seems to touch my heart bigggg time ..... I love my kids sooooooo muuucchhhh....


22 comments:

lieyalatif said...

sooo comel tgk si aqua suap adiknye tu sis.....cute!! he he he

walaupun sis tak zoom kat nasi aqua tu, tapi tetap berjaye buat lieya terliur tau.....nyum...nyum....

Sharinginfoz said...

ingatkan sapphire makan sorang

*SiRibenMerah said...

dia bg teka teka x kat abang dia? so sweeettttttt.. i pon tersentuh hati...

wida said...

sweetnya dua beradik...
x nmpk nasi kerabu tu..penuh keropok..hihi

POSH76 said...

bess gak menu kat restoran ni...tp paling terharu tengok dua beradik bonding betul...sweet sgt

mamyharraz said...

sweet nyaaaa dua beradik ni..kita yg tengok pun sejuk rasa hati :)

besarnya dish sapphire dan terus buat sy teringin nak kunyah2 ketam tu ;)

rATu kEBaYA said...

sayangnyer abang dia kat adiknya ye... bila anak2 macam terasa mesranya hubungan keluarga tukan sis.

CikPuanHaLia said...

Semoga jadi anak yg soleh & solehah. Sis u kena try nasi dagang dia jugak..gulai dia sedapsss...

Pepel BoNda AmaNi said...

kan..bila tengok kasih sayang antara anak2...ya allah rasa bahagianya bergelar seorang ibu....touching tau...

kazmyra afkar said...

sweetnya... konfem romantik nanti si aqua tu kan...

Neeza.Areef said...

abg yg baik..sejuk perut u kan sis..

Myra Jay said...

Sedapnyer Nasi kerabu, rasa nak makan jugak ;)

LYAfrina said...

sedapnyer makan.... wah... sapphire pon suka makan yer

eLLy said...

moment yg sangat sweet :)

GreenJade said...

alehai sweetnye the last pix tu sis..kasih seorang abg..

kejap aje Sapphire dh besar sunti..

wahida said...

tgk anak2 mmg sejuk hati kan kak...nak2 lagi kalau dorang tgh berbaik mcm ni...

tacing tau n3 ni...huhu...

atty's said...

nasi kerabu tu nampak sedap,sbb byk kopok..

betul tu bila adik beradik elok je sesama diaorg, tak bergaduh..si akak ajar si adik..adik ajar si bongsu..saya pun terharu sis..

Cik Ecah said...

alololo so suwittt adik beradik....:)
hope sampai beso pun sayangg menyayangg :D


kak jemput mai kenduri!

Rinna said...

Abg mesti laa sayang adiknya kan.. Tgk makanan tuh sedap2 laa plak.. :)

Teratak Hami said...

baiknya abang. Abang cukup makan tak?

Reena said...

Bahagia tengok anak-anak bila dorang saling take care each other kan kak? :')

sW33tdARLiNG said...

nasi kerabu meriah dengan kopok... i loikeeee