Friday, April 20, 2012

... quilling ...

Sesapa yg dah lama kenal i tau that i memang suka buat handmade cards....dulu2 scrapping now baru nak berjinak dgn quilling.....So bebaru ordered starter pack nie dari sis Lin .... sangat senang and efisen deal dgn sis Lin.  Thanx for the wonderful service sis...


Tak dapat nak start buat ni sampai lah tadi lunch hour i keluarkan balik these items....


Dan after 1 hour tadaaaaaa, hasil yg tak seberapa nie *byk yg harus dipelajari lagi* ..... my 1st quilled card for Emerald ... her birthday is this sunday....
Tak sabar nak bagi kat dia coz i know dia pun minat dgn handicraft nie......

Ok lah, have a wonderful wiken ya uols and take care....

11 comments:

*SiRibenMerah said...

chantek.. i pon suka jugak.. cuma x de masa nk buat je...

azzey said...

cantiknya...:)

LYAfrina said...

alahai..cantik..sgt2 kreatif.. nnti pos la kat lya satu ;-)

mamyharraz said...

cantiknya sis!
ehem birthday sy bulan 11 tauuu *kofkof* :")

sukanya sy tgk hasil tangan ni..kagum sgt.mesti emerald suka.dan yg penting sgt bermakna pemberian dr yg tersayang :)

happy weken sis :)

nurHeart said...

lovely! so creative.. rajin nya sis :)

Kak Aya said...

kreatifnya..kak aya keras tangan dengan kerja-kerja seni

eLLy said...

hokey im waiting Bday card from u ;p
tapi lambat lagi loh nak kena tunggu

Sharinginfoz said...

memang cukup kreatif.....

wida said...

wow..cantik.
baru tau kak pndai buat benda2 gini..

maya amir said...

ohhh! bestnye... i terus click link Lin Handmade tu:)thnks sis bagi link..hehehe

Softtouch [Hanim] said...

cntiklah sis..mesti emerald suka...unik kad tu...kalu sy mesti xjadi buat sbb tgn sy xberseni..hepy birthday emerald