Friday, April 27, 2012

... pesta buku antarabangsa 2012 & wiken ...

Pada sesapa yang gemar buku or yang ada extra duit nak shopping buku or yang tak tau nak buat apa over the weekend....boleh ler ke Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur2012 nie....

* pic credit google *

Shopping buku berbaloi, dah ler menimba ilmu, resit lak simpan leh deduct income tax ngehehehehehe....

Ok lah have a great weekend ya uols.....take care !

10 comments:

GreenJade said...

sy akan berkampung di sane..di sane..di sane.....! hehe

mamyharraz said...

bestnya kalau dpt pegi.sy cuba nak hadirkan diri jugak kesini hujung minggu ni.insyaallah.

eima said...

aku tak minat membaca melainkan tentang disease² dan rawatannye ..tak pun komik .....


slalunye googles je godek

ratna said...

Dr dulu sampai skrg tempat tetap sama kan sis pesta buku ni.

Kak Aya said...

mest pergi! tapi kali ni terlewat sikit, anak demam ....kalau tak, mau dah serang pwtc pagi esok.

wida said...

best ni...
sis mesti pergi kan

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

suka buku sangat2 insya allah kalau kelapangan

Eri-chan said...

like to go there on 1st may, anither fixi book to buy.

LYAfrina said...

huhu..jauh... mmg sah2 xleh pegi

Softtouch [Hanim] said...

lama dah xpegi pesta buku..ms bujang rajin pegi borong novel..hehehheam