Friday, April 13, 2012

... pendaftaran sekolah ...

I'm back .... hari nie keje satu hari jer esok dah cuti balik bessssttt... semalam i cuti settlekan pendaftaran Sapphire ke sekolah rendah...Gambar dulu kat perkarangan sekolah rendah tu.... 
Lega dah settle semuanya...tunggu jer lah lagi 2 tahun sblum dia skolah....Dia suka sangat bila tengok sekolah rendah tu....iye lah kan...belum start happy lah...dah start nanti kita tunggguuuuu dah lihat hehehehehe....hopefully semangat belajar dia maintain lah sampai ke besar....

Nanti if i rajin, i up lagi satu entri k...Sehari cuti, keje menanti tapi masalahnya mood i masih cuti camner tu.... lalalalala...


6 comments:

POSH76 said...

dah nak school Saphire...besar dah budak cute ni yer

POSH76 said...

dah nak school Saphire...besar dah budak cute ni yer

Pepel BoNda AmaNi said...

jom cuti lepak pool......eh..eh...

IdaShah WC said...

ai pun dah setelkan pendaftaran sekolah khayra

Reena said...

Eh-eh boleh pergi sekolah sama-sama dengan Danish ni :)

Softtouch [Hanim] said...

dah nk sekolah dah dia...mmg kene register awl kan sis sbb takut sekolah penuh