Thursday, April 12, 2012

...makin 'senja' ...

Bebaru nie my fwen bagi kat i katalog Avon nie....

Yes dia tahu i sukaaaaa tengok katalog...boleh belek berkali-kali ok....beli ke idak blakang kira...no obligation .... kkdg tu i ada beli, kkdg tu tak....neway bukan nak citer sgt pasal barangan Avon tu....

Ni pasal Ziana Zain lah....i cam terkezut tengok anak kembar dia tu....2 kali i tanya my fwen nie mmg anak dia ker amik gambar anak2 org lain.... bukan sebab apa... i rasa cam baru jer i tengok dia keluar tv with her twin babies ... masa tu tangan dia lecur kena apa tak ingat lah....rupanya it has been like 2 years ago.... how time flies ...

Tu citer tengok anak orang...tengok anak sendiri pun terasa cepatnya dorang nie membesar...dlm erti kata lain...ibu dorang pun dah makin 'senja' ...so sendiri mau ingat lah....* peringatan utk diri sendiri* rumah kata pegi, kubur kata mari sudaaaaaa.....

* pics credit google *



14 comments:

eima said...

kan kan ... huhu muka pun wrinkle dah...huhu area mata tu ketara ... alahai

wida said...

yelah..kdg2 tu x sedar masa dah berlalu yer.
kejap jer anak2 membesar..

maya amir said...

hah...betul ke tu anak die? dh besar ek...hehe aramak, anak2 kt umah ni pun dh besar..hehe

lieyalatif said...

tu la sis..dah besarkan kembar die....yg maknye plak makin bertambah gojes n slim....

POSH76 said...

teruja tengok ZZ..makin senja makin santek...

Neeza.Areef said...

dia x salu publish anak dia kt mag kot tu yg kita x pasan tau2 dah beso je..dah 2taun dah?

GreenJade said...

tu ler sis sy pon tkejut tgk ..mcm cepat benor besor nye anak2 dia..body kemain menten tu...

Pepel BoNda AmaNi said...

kadang2 xsedar betapa cepatnya masa berlalu....selalu anggap amani tue still babies...lupa yang dia dah jadi kakak...huhuhhu

Rinna said...

Tu ler..bila tgk anak makin membesar..terasa laa plak usia dah makin meningkat.. kena munasabah diri.. :)

nurHeart said...

kids are growing up while we are growing old.. oh no!

Kamariah Awang said...

Memang ada nampak perubahan...

Dee said...

kan..tetiba je nmpk twins dia dah besar..hehehe....

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Seronok tengok anak membesar depan mata kannnn???!!! How I wish I could... ;) ::.

Reena said...

Tapi Ziana Zain maintain muda je sis... Camno ni?? Hehehe