Monday, April 30, 2012

... macam ku kenal jer ...

I memang suka baca majalah RAPI, nie the lastest edition, 1st mei 2012 ....

Selak punya selak, baca punya baca....macam eh????  Macam ku kenal jer nie.....

Wahhhhhh tuan punya body pun tak tau keluar dalam majalah nie....  So Sis Ratna, i tunggu ya kepulangan mu utk claim signature mu hahahahahaha...... makin mantops ler lepas nie blog u Sis, syukran syukran...kena rajin-rajin update dah ler sbb mesti ramai akan yg terjah......tahniah sis.

*  hari nie i cuti...nak settlekan a few matters and then lepaks kat rumah jer.....


13 comments:

Teratak Hami said...

Selamat bercuti.
Saya nak blogwalking ke SIs Ratna's

syanasaid said...

wah glemer la ratna :-)
jom tgk teknik bg nampak bibir munggil
hehee

sisdee said...

wow bestkan..i pun dulu suka beli rapi tapi dah lama tak beli ;)

atty's said...

wah..mesti ratna tak tau kot..makin glemer ratna

Munnafendy said...

errr...tak bape kenal...hihi

Rinna said...

Epy Labour Day.. :)

wida said...

selamat bercuti sis

kazmyra afkar said...

hepi holiday sis...

Dee said...

wah..glamer ratna kan..selamat beristirehat sis..

Kak Aya said...

saya pun ada beli majalah rapi ni...dah terjah pun blog ratna ni..untung ye dpt promosi percuma di majalah.

Softtouch [Hanim] said...

masuk majalah..mesti ramai terjah..sy pun akn terjah nnti...heee

sW33tdARLiNG said...

wahhhh glamer ratna... takpeee she's coming back tak lama lagi... harus mintak sign jugak hehehehe

Reena said...

Wahhh... congrats Ratna. Ni kalau akak tak cite ni, kita pun tak tahu :) Hehehe...