Wednesday, April 25, 2012

... hotel & kite ...

So lepas makan asam pedas, w'ouls pun check in kat Naza Talyya Hotel ....


Overall ok lah hotel & biliknya nye...tapi sapa2 yg suka berendam bath tub...ampun ngak ada ya.....pool pun rasanya takde....w'ouls tak kisah sgt coz memeng tak mo rendam2 dlm pool & bath tub....sekadar nak tidur malam jer pun.....breakfast spread pun ok jer....

Choices of east meets west gitu....waffle pun ada :)

Lepas checkin tu and dah freshen up... keluar dari hotel tuju ke Klebang.... bila lalu situ dah tertarik tgk kites yg berterbangan kat situ....harus stop nie.... dah stop, tu terjebak lah beli 1 kite dora for sapphire.....

Layan main kite kat situ...

Senang sgt nak terbang kan kites kat situ, tak yah nak lari2 dah, terus terbang...tapi SH kata tak thrill sgt aaa cam zaman dolu2 hahahahaha...Selain main kites, sesapa nak naik horse, ada gak tapi w'ouls tak layan tu, syiok main kite and celup2 kaki kat air laut jer :D  not prepared for a piknik...kalo tau tempatnya cenggini syiok gak kalo ada tikar leh lepak2 kat situ kan..... really enjoyed ourselves time nie walopun cocer agak kepanasan......

Lum habis disitu lagi citer hari sabtu....tunggu ya coz to be continued esok :)




17 comments:

IdaShah WC said...

pool kat umah pun ada.takde maknanya nak berendam kat hotel hehehe

bestnya main layang2 naik tinggi.arituh gi tepi pantai nak main layang2.tp takmo naik tinggi ;(

Eri-chan said...

cantiknya bilik air..titiber rasa sexy. hahaha.

eima said...

LUAS GAK BILIK AIR NYE .. KLU ADE BATH TAB SSH LA NK MANDI .. NK KENA PANJAT2 PLAK ... KLU LICIN KECEBUK JATUH TUL DAK... KITE ORG MELAYU NI MANA LA NK BERENDAM BAGAI

wida said...

besar jugak hotel tu

POSH76 said...

ala takde bath tub....tp takper janji selesa...yelah bukan nak dok hotel bagai...nak jenjalan kan!!

GreenJade said...

...yg penting enjoy spend quality time kat luar sesama famili tak gitu sis? ;)

atty's said...

saya kan selalu g melaka..tp lom penah sekali ke pantai klebang

Teratak Hami said...

alahai terasa panasnya pantai klebang tu. Tapi angin kuatkan. Terubat skit kepanasan.

Rinna said...

Bestnya gi holiday..Cantik gak hotelnya yer..makanan pun nampak sedap..

Softtouch [Hanim] said...

oklah bilik dia sis,besar..kalu sy dah cukup ok dah tu
cntik....

Neeza.Areef said...

amboi sis lom abis story lg ek..x pe2 continue2 jgn malu2..hehe

otel klu x de pool kureng syok la klu cuti2 ni msti nk terjun pool

wahida said...

minum coconut shake tak?

*SiRibenMerah said...

bestnyaaaaaaaaaaaa..

ai like...holiday2 camneh..

mamyharraz said...

masuk hotel..selalu tak fikir dah nak ke kolam renang..hehe janji bilik selesa tu yg penting kan sis ;)

seronoknya dapat luang masa dgn family mcmni.

Reena said...

Not bad kan hotel Naza ni kan kak? Kita pun selalu jugak duduk sini kalau pergi Melaka. Swimming pool takde pun takpe. Laut kan banyak. Hehehe

Papa Mifz said...

papa mifz tak pernah sampai ke pantai Klebang nih lagi...huhu

Kak Aya said...

mesti pergi satu masa nanti...