Friday, April 13, 2012

... happy dok hotel ...

Hari rabu me check in kat Hotel Sunway Putra kat the Mall tu lah......
Dolu2 under management lama namanya Legend Hotel....check in rabu, Jumaat pagi tadi baru check out....semalam w'ouls cuti, sapphire pun ponteng skool....

Budak nie yg paling happy dok hotel....kalo leh setahun nak dok hotel...dia verangan diri nye cam Paris Hilton gitu kannnn hehehehe

Yang paling dia syiok sbb leh berendam dlm bathtub tu....swimming dlm toilet katanya....

Petang rabu tu dating dgn  Elly tapi no pics taken..lepas rindu sbb lama bebenor tak jumpa, so syiok tul dok lepak2 makan kat Pizza Hut sambil share2 stori morry sampai at last Sapphire tertidur dipangkuan ku lah....makacih ya Aunty Elly yang baik dan cantik blanja kami makan. 

Surprise tul i tgk pe'el Sapphire.  Dia tu slalunya malu-malu bila jumpa org, tapi wif her Aunty Elly selamba jer minta share makan spaggeti ... memang terkezut i ok.... and Sis, tak membazir tau ayam goreng Sapphire order tu tau ...seee, dia bangun tidor tu, sampai bilik hotel terus nak makan chicken....

Sehingga menjilat jari u .. Camner dia tak syiok dok kat hotel, keje main, rendam, shopping, makan, tidor jer...buku langsung tak perlu ngadap cuti lah katakan hehehehehe....

Ok lah my friends uols pun enjoy your weekend ya ..  Take care..

16 comments:

mamyharraz said...

bukan sapphire je suka dok hotel..anty pun suka sgt kalau dpt menginap kt hotel lagi2 dpt tido,shopping tanpa fikir hal keje bestnyaaa~

tapi tulah bukan selalu dpt.

apapun selamat berhujung minggu utk sis rasp :D

NUNU EERA said...

klu btul2 dpt duk hotel setahun mmg bez la kan..

syanasaid said...

sis, saya yg tua ni pn suke dok hotel
ape lagi la budak kecik kan
hehee

eima said...

peel anak dara u sama ngan my boy ... suka sgt dok hotel .. hari tanya bila nk gi hotel lagi ..die tatau mama die kecik dulu jgn kate tido hotel masuk pagar hotel pun tak penah ...alahai

wahida said...

esok akak check in tak? saya tak dpt join la...nnt kim salam kat semua yer...

sW33tdARLiNG said...

my kids pun dah sound nak check in hotel... hubby bz sangat, no time nak holiday.. sian depa

CikPuanHaLia said...

best yer sapphire duduk hotel.. :)

Kamariah Awang said...

Sapelah tak verangan cm puteri kalau dapat duk hotel cantik cam tu... Bijak Sapphire!

Nisa said...

Kami sekeluarga pernah buat planning, konon-konon nak duduk di hotel dalam Kuala Lumpur. So every weekends, kami stay di hotel yang terpilih, but until now, planning tu masih belum tercapai. Haha. InshaAllah soon!

Reena said...

Wahh... senyap-senyap tengah lepak hotel ye? Huwahhh jeles ni sebab diri sendiri tak dapat apply cuti. Huhuhu...

akuzle ayu said...

makin bertambah reta Sunway. ok, selamat cuti2 gaks, sis...

Softtouch [Hanim] said...

bestnya duk hotel..sy pun suka duk hotel....seronok sapphire_

LYAfrina said...

ceronoknyer dier duk hotel

Pepel BoNda AmaNi said...

wah untie yang cantik tue belanja pizza nyek...huhuhu sapphire...untie yang "jelita" nie nak jugekkkkkkkkkkkkkkk hahahahahahahah

JMR said...

wah..enjoy tol smpi menjilat jari tu..:-p

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

anak2 ila pun suka pg hotel. sebab suasana barukaN?