Monday, April 9, 2012

... dress up game sticker ...

As salam my fwenz...Bebaru nie i gi Popular Bookstore...Sapphire minta belikan dia stickers...yes dia suka stickers ok and sib baik dia tak lekat sana sini...semua dilekatnya dalam sticker book dia...So, i belikan dia 2 stickers, satu cats satu lagi ada gegirl, rege lak RM4.90 satu.  Rasa memanglah mahal tapi bila main, syiok plak...

It's a Dress Up Game sticker...leh kopek2 lekat berkali-kali gitu...


See antara yg telah didress up kan oleh Sapphire....


Sebenarnya bukan dia sorang jer yg main...ibu dia pun leka gak layan main hehehehehe...tingat dolu2  menan camni tapi guna kertas jer....uols ingat tak?  Lebih kurang camnie kan....

* credit sir google *

Memang leka aaa main nie....If set yg dibeli nie dia jaga leklok, leh belikan dia set lain plak next time....

20 comments:

eima said...

huhu teringat zaman kecik asek la beli nama patung kertas tu

Zana Nordin said...

he he he he
batrice pun kaki pow beli sticker sis
tp tulah..dia tak sebagus sapphire coz' dia tampal merata2...adeh!...la nie sibuk tampal kat meja belajar dia tu...penuh ngan sticker barbie...

kadang malas nak melayan dia beli sticker....

so cute ler yang dress me up sticker tu.....

haah kan..dulu2 main patung kertas tu.....

wida said...

dulu main patung kertas tu jer..syok jugak.boleh tukar2 baju..
bestnya ada anak girl kan sis, leh tumpang main..hihi

mamyharraz said...

bukan sapphire je suka stiker2 nih..anty pun suka tau kumpul stiker cute nih ;)

mEiZ SHA said...

teringat kecik2 lu men game nie..:)
sukeeeeeeee

lieyalatif said...

zaman lieya dulu ade ni sis, tapi yg 20sen tu laaa hahahaah...kene koyakkan then leh dressup the kertas doll tu heheeheheh


bagus gak sis aktiviti ni, meningkatkan daya kreativiti sapphire gituuu....

wahida said...

saya ingat kak!! saya ingat!!

tgk game ni buat saya teringat memori lama je...

Cik Ecah said...

dulu2 duker beno main anak patung versi kertas tuh....haha

Myra Jay said...

Myra dulu masa tecik2 suka gak sticker ni, tak sangka budak2 sekarang masih juga suka lekat2 macam ni :D

Neeza.Areef said...

haa..zaman patung kertas tu suke2...matching2 baju bagai..

baik lah saphire tampal2 dlm buku je..my doter suke stick kt almari baju dier

atty's said...

dulu masa kecik , my feveret main patung kertas tukar2 baju nie..

CikPuanHaLia said...

Alamak sis...teringat zaman kanak2 dulu..sweet memories..

adarnadzmie said...

zaman sekolah dulu besa main gak mcm ni...bestkan klu dpt main lg mcm ni..:)

eB ezrin said...

kalo aerish dpt tuh :)

LYAfrina said...

WAH..LEH GENG DGN ASYA LA NI..SUKA BELI BUKU STICKER..SMPAI DH BYK KOLEKSI..

MCM LBH KURANG PTUNG2 KERTAS ZAMAN KT DULU KAN.. CUMA Y NI BTK STICKER.. SBNRNYA BGUS GAK MDE CAM NI..BLH BUAT ANK BFIKIR NK SUAI PADAN BAJU KAN.

Pepel BoNda AmaNi said...

yup...zaman2 kita dulu yang pakai kertas tue kan..best jerk klu dapat main....tiap minit nak tukar baju jerk keja nya...ahhahahaha

eLLy said...

a'aa zaman kita dedulu simpan duit belanja sekolah semata mata nak beli baju kertas ala2 princess gitu ;p

nurHeart said...

hehe.. dulu2 pun kite main yg ni gak :)

zahidahwahid said...

dulu pun main jugak patung kertas tu....heheheh...
ada lagi ke patung kertas sekarang kak?

Softtouch [Hanim] said...

cntiklah sis sticker pesen baru ni..iye sy igt patung kertas tu..suka main dulu..