Thursday, April 5, 2012

... bertukar wajah ...

Tetiba rasa nak bertukar wajah....Takde maknanya buat plastik surgery aiiihhh....makan tempe pun idok....tukar wajah blog jer....

...dari biru


* pics credit google *


 jadik brown.....

* pics credit google *


Hopefully bila dah tukar wajah nie, mood berblog pun menjelma semula hurmmmm.....


26 comments:

wida said...

Cantik jugak baju baru blog ni..

Reena said...

Tukar wajah blog ok, kalau tukar wajah sendiri mesti kagum saya kak... Hehehe

Kancilbiru said...

betul2....kadang2 tukar wajah blog ni pun mengembalikan mood blogging :)

lieyalatif said...

COMEY SIS!! i likeeeeee.....

betul tu sis, tukar layout, kaler ke....mood tu mmg ade lain sikit...heheheeheh

fiza said...

CAntik gak kaler nih. Saya gak yg dah lama tak tukar2 ☺☺

Mamamya said...

suka warna coklat... :) mostly koleksi baju/tudung warna cekelat...

kdg2 mmg kene tukar2 sikit layout nk bg mood ceria semula kan....

eLLy said...

Hi Ms Coklat ... Salam perkenalan ;)

wahida said...

mcm cantik lak kaler coklat letak kat blog...

tak pernah terfikir lak sebelum ni...

adarnadzmie said...

nampak menarik...:)

Cik Ecah said...

cantik..brown colour...
feveret :)

mamyharraz said...

cantik!
kaler kesukaan sy ;)

Zana Nordin said...

nampak klasik ler sis
tp tetap cantik...

POSH76 said...

Apa2pun tetap I like!!!

POSH76 said...

Apa2pun tetap I like!!!

Pepel BoNda AmaNi said...

brown gurl in the ring...nanananananan...

atty's said...

suspen je saya.ingat sis nak g dinner ke sbb tu bertukar wajah..

aty pun ingat nak makeover blog..
tp lately malas nak godeh2..ingat nak suh si akak je tolon buat.

LYAfrina said...

wah....ceria.....
moga wajah baru mberi aura n mood baru :-)

kazmyra afkar said...

shantek!!!

saffiya_aleesya @ echa said...

kena tukar2 jugak kan baru leh bagi idea n mood nak update blog!!

Sharinginfoz said...

rajin betul tukar2 template ya

Myra Jay said...

Yeahhh!! mudah-mudahan..

Kaler brown pun ok.. Nampak ceria ;D

Teratak Hami said...

Redup mata memandang

Neeza.Areef said...

suke2..rasa nk garu2 je wall blog u sis..heheh..

sW33tdARLiNG said...

lebih tenang dan sejukkkkk

GreenJade said...

selesa jugak kaler ni sis.cool jer..

sy gak yg malas dh bkurun x tukaq2 cat dinding tu..pasal malas nk betul2kan layout bagai hehe..

zahidahwahid said...

saya lama dah tak tukar baju baru...kekekeke..
colour brown ni pun cantik sis....