Wednesday, April 4, 2012

... aroma balm ...

My fwen gi spa semalam kat Thai Odyssey ... bukan nak citer pasal spa tu sbb bukan i yg gi kan...tapi nie dia bagi kat i aroma balm nie...


Suka gak i...bila buka ada bau spices gitu...tak sabar nak balik rumah and terai...ada tulis "Relaxing" tu...tapi tak tau bila sapu nie leh rasa relax...unless ada org tolong urutkan confirm rasa relax kan kan lalalalala......

13 comments:

*SiRibenMerah said...

cuba try test tengok.. pastuh habaq hasilnya kat kami2 neh...

Pepel BoNda AmaNi said...

jeng...jeng...jeng...awal amik mood urutan na....malam khamis dah amik mood nie..wakkakaka larikkkssssssssssssss

Cho Zila said...

nampak botolnyer cantik.. mesti wangikan... isyh kalau der orang tolong urutkan bestnyer..

CikPuanHaLia said...

Mesti sedap baunya sis.
Memang betul..lagi best kalau ada org yg sudi nk urut..hehe

Papa Mifz said...

kalo sesekali badan nih diurut mmg best....:)

Myra Jay said...

Best kalau ada aroma relaxing ni :)

mamyharraz said...

konfem bau dia terbaiklah :D bestnya dpt sapu kat hidung..sy pengemar minyak,balm ;)

sisdee said...

selalu lalu kat situ bau mcm2 hahahahaha...tapi tak pnah try spa kat situ ;)

LYAfrina said...

lya biasa guna minyak angin cap kapak j la

Softtouch [Hanim] said...

mesti sedap bau dia kak....

Reena said...

Bau macam eh sis? Best tak? Mesti feeling romantik gitu lepas guna. Hehehe

Teratak Hami said...

Nampak sedap le pulak.. hehe. Macam madu jek

zahidahwahid said...

ingatkan makanan tadi... *adoi! makan je ingat sekarang ni...kekeke