Friday, April 20, 2012

... ala-ala kampung style ...

Bekfas pagi ni ala-ala kampung style..... ubi rebus, kelapa & sambal tumis ikan bilis....Bukan byk nie jer, ubi rebus 3 pinggan *dah habis ye, last pinggan nie*, sambal tumis nie dah tinggal separuh tu jer...Masa nie semua staff, 'wing floor' i dah makan pun....nie tinggal utk a few tetamu *fwen* yg dijemput utk makan....

Ubi rebus tu akak tea lady w'ouls bawakan, kelapa, salah sorang staff and sambal tumis ikan bilis i bawakan....Jom tengok sekali lagi....

Syukran syukran....sedap sungguh......rezki di pagi jumaat nie, aminnnnn......

7 comments:

*SiRibenMerah said...

sedapnya sis... nyum nyum nyummmmm

lieyalatif said...

PERGH...SEDAPNYE ni sis....dah lame tak mkn ubi rebus......sedapnyeee...

mamyharraz said...

aduhai sedapnyaaaaa.
balik kang mau nak g cari ubi kayu nih..kenot tahan.

Kamariah Awang said...

Rasp pun minat ubi kayu ke? Samalah kita....

SYANI said...

Lama giler tak makan ubi rebus ni.. Ahad ni nak pi cari kat pasar le..

miss nina said...

akak buat saya kelaparan ni. sedapnya :)

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya sis..dah lama sy xmkn mcm ni..brekpes yg sungguh klasik...sy suka..