Tuesday, April 10, 2012

... 7 + 9 ...

Bulan Jun nanti my BIL is getting married, insyaAllah....so BIL & tunangnya punya hantaran dorang nak minta jasa baik i buatkan....nie sebahagian dari barang2 hantaran yg dah 'dipostkan' kat rumah i....

Syiokkan tengok barang2 nie...tingat dolu2 masa kita kawin....best dapat byk 'hadiah' gitu hehehehe...ok ok...tapi now i dah start fenin nak fikirkan tema kaler utk hantaran and camner nak gubahnya nanti....

Dah ler kena buat 7 + 9 ..... tak ke haru tu.... 16 hantaran ko.....kejung i dibuatnya nanti .... tapi i lebih sanggup buat hantaran nie dari disuruh jadik wedding planner...memula tu i ok jer tapi last last....lebih baik serahkan kat org lain...tak sanggup i....

Masa BIL bertunang dulu tu, dia request nak kaler hitam putih tu...ok lah no hal...nie dia nak gak kaler hitam....tau ler favvy kaler tapi aduuuuuuhhhhh...takpe takpe...akan ku usahakan gak ler...tunang dia tu ok ler gak...tak kisah ... lega gak ler hati mendengarnya....

1bulan lebih nak settlekan....kejap jer tu masa akan berlalu...satu apa pun me lum fikirkan....kalo mereka2 yg memang berbakat takpe, kejap jer dah leh settlekan kannnn...harapkan i...16 hantarannn aaaaa scary i ok.....

Sekian, wassalam.....memang no idea nak pen off camner :)

12 comments:

Munnafendy said...

hehe/..mesti tgn berseni ni kan...caiyok2!

wida said...

kreatif jugak sis ni yer..
nanti uploadlah gmbr hasil tangan sis ni yer

Neeza.Areef said...

sketch dulu apa nk wat..pstu msti idea dtg

eima said...

aku kawen dulu hantaran...mlm kawen tu pun tak siap lagi tak dak sape nk buat ..last2 bg kat belah laki suruh diorg buat

atty's said...

kalo bil sis suka itam..utk wedding
sis terai pulak yellow black..tantek gak.hijau black pun tantek..tp ijau lembut..

Cho Zila said...

kalau saya tak sapa yang berani nak bagi.. tau tangan keraih akakni...
teruskan usaha ok...

LYAfrina said...

wah..slamat berkreatif yer.. lya pon suka sgt part2 buat gbahan hntaran ni.. pnh la buat hantaran utk cousin n adik ipar dulu

Sharinginfoz said...

wow memang terror betul...

Dee said...

fuh..16..good luck sis..i know u can do it..

Teratak Hami said...

Tak sabar nak tengok hasilnya :-)

Softtouch [Hanim] said...

byk tu nak gubah sis..ce sis tgk majalah ke design2 hantaran, kot2 ada idea ke nnti

Pepel BoNda AmaNi said...

nanti ai kawen tlg gubahkan hantaran tuk ai jugak bleh..eh..eh..ai kawen lak...sasul gitu... ai dapat menantu... :P