Tuesday, March 20, 2012

... yogurt ...

Dah seminggu i breakfast lite2...so me decide continue jer lah amalan makan yogurt nie for breakfast..bila perut dah biasa, takder lah rasa lapar pun...terasa lapar bila kul 12 lebih...ok lah kan, time lunch dah pun by then....

Ohhhh bila beli yogurts nie 6 pieces, dapat free mangkuk hayun pink tu... Tapi kannnn now i dah takmo claim dah free gift tu...sbb dah ada 3 mangkuks dah pun...buat apa banyak2 sangat ... buat menyemak dapur jer ...

Kurus? Camne nak kurus....Breakfast jer makan healthy...tapi lunchhhhh....ya amponnnn :D


15 comments:

wida said...

tak pe slow2 sis..nanti try cover for healthy food time lunch pulak k

farra8979 said...

nyum2... eh, cantik la bekas pink tu... nak beli la jugak.. ^^

lieyalatif said...

sis, cantik laa bekas tu...ni rase nak pi beli gak nie...tapi weekend ari tu takde plak promo nie....nanti lieya gi skodeng lagi laaaa...

lieya satu umah berhantu ngan yogurt ni sis.....

*SiRibenMerah said...

ok.. sume akak2 sekalian boleh ikut ptips kak nor.. ai nk tgk masing2 dengan petua tersendiri, sapa yg lebih meletopsss vavoommm lepas neh.. ahahaha~

mamyharraz said...

bercadang jugak nak bfast lite2 tp hadoilaa perut nih tak mau nak yg berat2 jugak T__T sabar jelah..

adarnadzmie said...

sgt suka ngan yogurt strawbery... masam2 manis...hehe:)

wahida said...

akak nak tau tak pagi tadi saya nampak yogurt terus teringat kat akak, saya pun rembat lah satu mkn...dan hasilnya saya kelaparan sekarang ni...ekekek...

nampak benor saya ni pemkn kan orgnya...haha...

IdaShah said...

aduhhhhhhhh tak boleh lah bekpes lite2 skrg ni.dulu time bujang takpe

Pepel BoNda AmaNi said...

mangkuk hayun tue....pas mai kot nie...nanti leh suruh maktok tapau nasi lemak..hahahaha

kazmyra afkar said...

lama tak mkn yogurt buat alas perut.. nak amalkan jugaklah, supaya pipi saya tak tembam.. wakakaka

NurMisnan said...

kantoi plak lunch makan berat... hik3..
boleh jer nak diet.. sblm makan minum air
masak segelas.. nanti kureng ler isi perut tuh

sW33tdARLiNG said...

kasi i mangkuk berayun tu kalau taknak kekekekeke

GreenJade said...

hehe saye sekali bedal 2 bekas kak..idak kalu kompem before lunch perut meradang lapo...ekekeke

Softtouch [Hanim] said...

kalu sis xnk mgkuk hayun tu bg sy yer..hehehehe

sy suka yogurt stobery..sedap

Reena said...

Kalau semak kan kak... boleh transfer pegi tingkat 16 tau. Mekasih :)