Friday, March 30, 2012

... treat diri sendiri ...

Semalam kan kata me feeling down/stress for the past few weeks nie..so, dengan gumbiranya last minit decide amik cuti jer semalam and treat utk diri sendiri kat spa....

Bestnya bila diri nie dibelai2 gitu, amik package message, foot spa & also facial *1st time buat facial seumur hidup nie* 3jam gak ler kat spa tu...rasa rejuvenate....

Naper tak buat dihujung minggu....sbb hujung minggu byk aktiviti famili...weekdays, amik jer cuti, i can spend some time utk diri sendiri :)  Dah penat bekerja, mencari duit bersama somi terchenta utk famili so apa salahnya treat diri sendiri kannnnn....

Dah lama tak spa rasa cam nak buat lagi dan lagi dan lagi jer huurrmmmmm....


20 comments:

ch@ said...

lepas buat ni, mesti bdn rasa ringan sgt kan kak. dulu, kita suka pergi facial. bila sudah tu rasa cantik gila. muka jd ringan. lama tak buat.

Neeza.Areef said...

msti sgt2 relax rasanye kan
sy facial tu buat tp body spa ni duluuu duluu wat skang x wat lg..
rasa nk pg jugak sbb penat lah rasa badan

*SiRibenMerah said...

miss u... phewitttt...

mamyharraz said...

betul tu..kita dah penat kerja sesekali manjakan diri sendiri mmg owsem.

ni yg teringin nak buat spa jugak..letih sgt badan ni..

lieyalatif said...

bestnye sis.....mesti syok badan rasekan lepas tu.....rase nye pompuan ni mmg wajib le buat sebulan sekali.....lieya dah lame gak tak ke spa...last mase gi bandung tahun sudah huhuhuhu

adarnadzmie said...

bestkan klu dpt g spa belai2 badan yg letih tu kan...hehe:)...lepas tu rasa ringan jer badan...

syanasaid said...

best kan sis gi spa
saya pn lama xberspa

eLLy said...

OH SAYA SANGAT JELES ... sapa nak belai nie hukhukhuk .. Jom ke Spa lagi!!

Pepel BoNda AmaNi said...

BESTNYAAAAAAAAAAAAAAAAAaa

eB ezrin said...

uishhhhhhhhhhhh asyikkkkkkkkkk. jeles 3 :)

Zana Nordin said...

sangattt bestt kan sis bila memanjakan diri sendiri
relakss jer..
hilang sumerr tension

Rinna said...

Bestnyaa.. dpt memanjakan diri..kan.. rasa relax dan kepala pun ilang tension kan..

Softtouch [Hanim] said...

sy xpernah p facial n massage ni

satu sbb malu org dok usik2 bdn sy..heeee

CikPuanHaLia said...

waaaahh..bestnyer sis. Memang rasa fresh jer pastu kan. Sy pun lama tak gi spa, last sekali bulan 7 tahun lepas..huhuhu

Reena said...

Woww... Syioknya... Dibelai-belai gitu :) hehehe

Dee said...

a good treatment lepas dah penat lelah bekerja..good therapy..

LYAfrina said...

msti badan tersa rileks sgt2 kan.. lya x pnah pon buat rawatan kat spa ni... sendiri2 j kat rmh..teringin gak nk buat skali..tp takut badan ni geli la org sntuh2 ..heheh

masviona said...

say suka sgt spa2 nih sis....itu satu kepuasan utk diri sendiri selain drp shopping...:)

nurHeart said...

relaxing ye.. saye tak penah buat massage or anykind of spa lg.. facial treatment tu ada sesekali :)

zahidahwahid said...

bestnya..... nak jugak....