Tuesday, March 6, 2012

... sunday wedding ...

Semalam memanglah very the busy... kisah semalam kita citer nanti-nantilah ye..now story sunday wedding my kezen...dia dah selamat nikah hari jumaat, sabtu sambutan belah pengantin perempuan, ahad belah pengantin lelaki lak...door gift dpt coklat nieeee *yummy*

Gambar tak amik byk coz pics mostly leave it kepada OP dorang je, sbb lebih nak sembang2 hehehehe ... snap gambar skit2 jer guna hp...

Buat kat Duchess Place kat ampang...cantik deconya...theme baby blue & white...nice sangat :)  Food pun sodap and best tu ada one corner utk buat photoshoot...ada props cam spec-spec besor *mcm agate pakai tu*, frame and banner *sumthing different kan*...Overall, syukur everything went well....

Again, to my kezen..."Selamat Pengantin Baru" and smoga berbahgia hingga akhir hayat......

16 comments:

*SiRibenMerah said...

selamat pengantin baru.. :)

Ros said...

Salam rasp,

Selamat penganti baru buat buat sepupu rasp....semoga bahagia dan berkekalan hingga ke hujung nyawa....

lieyalatif said...

cantik sis deconyer...door gift pun best..toblerone tu he he he...

suke la gaun sapphire....cantik!

Neeza.Areef said...

best la dpt ckelettttt

wida said...

coklat..sedapnya.
selamat pengantin baru utk kazen sis tu

Mamamya said...

selamat pengantin baru..smga kekal ke akhir hayat...

bestnya door gift.. ;)

POSH76 said...

bessnyer door gift tu kelasss toblerone lagi...tahniah pada penganten!!

farra8979 said...

wah, wedding yang cantik... n dpt coklat sedap plak tu... ^^

tahniah pengantin...

cikpia said...

pelamin dia cantik!!!!

kak, nak coklat~~~ he he

Pepel BoNda AmaNi said...

wah dapat toblerone meh??? nak jugak....nak jugak...lusa my anibesari nie...hahahahaha

ratna said...

Wahhh bunga telur dia coklat tuu...

Rinna said...

Selamat pengantin baru.. buat pengantin.. :)

Dee said...

bestnya..lain dari yang lain..cokelat tu yg paling sedap...

LYAfrina said...

wahh..souvenir utk tetamu.. coklat mahal tu..

mEiZ SHA said...

syoknyerr dpt cekelat!!!;)

nurHeart said...

pic yg last sebelah kanan tu comelllllll..! pinjam spek! ;D