Monday, March 12, 2012

... sale Popular ...

Petang Sabtu, we went out...gi hantar Sapphire for her arts class...so i pun gi lah terjah Wangsa Walk.  Ingat nak beli getah sanggul, takde lah plak tapiiiiiiii ada sale Popular Bookstore kat situ...wuhuuuu....suka suka suka  *sapa tak suka sale kannnn*....

Apa lagi., harus ada jer yg dirembat ok...

Antara yg dirembats.....Surprisingly, Agate beli buku nie....nak masak kah dia ermmmm...
Kita tengok ya seminggu cuti nie, dia masak ker, ibu dia yg masak....

I ekceli dah bekalkan surah Yassin for my doters, tapi memang niat nak beli Al-Quran wif terjemahan....
Tiap kali ke bookstore asyik terlupa, sib baik kali nie, Emerald ingatkan....so I dapatlah beli 2 naskah terjemahan Al-Quran for my doters utk dibawa ke asrama, Aqua dah ada, so tak perlulah for him....

Gitulah shopping2 nie kan....Lain yg diplan nak beli, lain plak yang dibeli hehehehe...

10 comments:

mamyharraz said...

bestnya shopping buku..last week sy habiskan masa dlm popular JJ Kepong geram tgk keluaran terbaru ;)

ch@ said...

bagus-bagus, kalau kita ni harus novel la yg ku terjah dahulu. ehehe... suka sgt pameran ttg buku.

lieyalatif said...

tempat peberet sis ni kan...sure seronok sopim buku.....bagus sis...

lieya kalo masuk bookshop skrang ni sure khusyuk pilih buku aktiviti tuk mia mija...geram2 tgk buku darjah 1 skrang....

wida said...

anak dara dah makin besar..syoknya ada org tolong kat dapur kan

farra8979 said...

alahai... jeles nya sbb x sempat jengah popular. mampu ke mph je semalam... T__T

POSH76 said...

meriah betul sales!!!!!bess gak tngk buku masakan tu

Pepel BoNda AmaNi said...

cantik...cover al-quran tue...me loiikkeee

Softtouch [Hanim] said...

bestnya sale sis...mmg berbaloi beli waktu sale

Neeza.Areef said...

mmg normal klu sopink tu di luar dugaan..yg plan tu mmg la plan..yg out of planning tu let it be..boleh gitu..hehe

Reena said...

Wahhh... macam sempat je nak pergi Popular ni sebab dekat banner tu tulis 18hb kan? Mintak-mintak ada buku kraf yg best. Hehehe