Friday, March 16, 2012

... request Aqua plak ...

Skali lagi aktiviti menunaikan request my precious gems....request makan lah kannn....tapi nie by request Aqua plak...dia nak makan cheese nan...kalo itu menunya haruslah mencari yg terbaeeekkk tu kan.....


See nikmat tul dia makan...we ordered, 4 nan cheese and 1 ayam tandoori utk makan 6 orang .... memang licin w'ouls makan....yummeh...tapi kan Aqua cakap, nan cheese tu memang terbaekkkk cuma kuah dal tu kureng....i tanya lah so dal kat mana yg sedap?  Kat India jawabnya....hehehehehe....poyo kan mentang-mentang lah dah pernah ke India dush dush Aqua nie kalo makan nan cheese tu, mesti dia makan dgn dal and ayam tandoori...kari dia tak layan.....citer pasal food nie...dah terkecur & lapar plak *ihiks*

9 comments:

POSH76 said...

nan cheese mmg heaven nak2 kalu bnyk cheese!!

lieyalatif said...

keh keh khe ...lawak plak tang jawapan kat india tu sis...ye laa mentang2 die dah sampai ke sane heheeheh......

suke hati ur boy sis dpt mkn nan cheese yg terbaik nie...lieya nak pergi gak nie tapi bile laa nak gi nie......nak sgt2 try

*SiRibenMerah said...

sedapnya sissss..
kat tempat feberet tuh yek?

sW33tdARLiNG said...

i pun takkan makan roti nan with kari

Kamariah Awang said...

Sedapnya... Bolehlah belanja ma makan nan nanti! hihihi...

Dee said...

jauh tu nak cari dal terbaik..hahaha..

mummysyafie said...

lama tak gi makan roti nan. bila la boleh curi masa nak gi sana.

zahidahwahid said...

wah!!! bila akak nak bawa saya pulak? hehehehe.....


rindunya nak blogwalked macam dulu2.....sorry lama tak singgah.... =.=

Softtouch [Hanim] said...

perghhhh mmg terliur lah sy sis....