Wednesday, March 7, 2012

... muncul semula ...

Setelah almost 7-8 bulan menghilang...at last dia muncul semula....

Ni ha...camera laaaammma ku ini..... Kali terakhir, SH bawa camera nie masa gi site visit ke utara....balik tu, after 2, 3 hari SH cari masa nak buat report with pics yg dia dah snap tu...masa tu dia cakap tak jumpa...so puas lah w'ouls mencari .... memang tak jumpa.... almost sebulan gak mencari, memang tak jumpa..  Last-last w'ouls redha camera tu hilang.....

Tetiba semalam, masa SH mengemas, dia jumpa camera nie...kat mana?  Dalam bag dia bawa masa gi site visit tu....malas nak pikir, syukur jer lah dah jumpa :D

Tapi macam dah selesa jer guna camera  hp....nanti lah nak charge balik and see samada leh guna lagi ker tak....nak beli camera baru??? DSLR??? lum lagi kot....bajet bajet bajet :D  


9 comments:

wida said...

mujur jumpa sis..
setelah sekian lama menghilang..hiks

Pepel BoNda AmaNi said...

penah jugak jadi cam tue..barang hilang...dah lama baru jumpa....

Rinna said...

nasib baik jumpa..boleh guna..lagik..kan..tak payah ler beli baru.. kan.. :)

mamyharraz said...

brg hilang jumpa balik mmglah best..terus lupakan dia pernah hilang .sy pun mcmtu ;)

kamera salah satu benda wajib ada dlm henbeg sy ;P

nurHeart said...

laaa, inside the bag all the way, berbulan2 lak tu huahuahua.. mesti muka sis rasp camni -____-" bila discover kt mana kamera tu sembunyik, tak terkata :p

POSH76 said...

I prefer guna camera bese ni dari HP...bessnyer jumpa semula

Cho Zila said...

sabojerler dapat jumpa gak yerk... tapi gambar hp pun cantijer...

Teratak Hami said...

Bestnya jumpa semula barang yg hilang. Saya masih mengharap jumpa semula rantai emas anak yg disimpan oleh babysitter di dalam beg baju, .. huk, huk.

Neeza.Areef said...

masih rezeki u sis..jmpa blk dah..kdg2 kita need cmera kecik2 ni