Thursday, March 15, 2012

... me bizi ...

Skarang nie me bizibody, tu yg blog and BW terbengkalai skit ... keje opis & rumah is forever a neverending story lah kan .... nak nak skarang nie cuti skolah seminggu...so, all my precious gems ada plus my sis, from penang dtg cuti2 skolah and staying umah i dari hari ahad.. Tu buat i extra bz skit tapi best sbb leh main dgn my nephew, baby Faeq....


Tapi semalam my sis dah berholiday balik ke kampung hubbynya...and emerald plak dari selasa sampai khamis ada kem  huhuhuhuhu ... ermmm isnin malam, seblum gi kem, she request nak makan Mali's Char Keow Teow...macamlah dia nak ke Korea 2 tahun kan nak request makan itu ini hehehehehe.


Byk tul dorang makan...order 3 pinggan besar plus 2 pinggan kecil...perrgghhh banyak kan....tapi skali skala so tak kisah sangat lah....i baru tahu yg Mali's Corner located kat Danau Kota tu rupanya dah buka 23 jam ok....mmg bisness masyuk tul lah nie....

Nowadays i bekfas lite lite jer cam semalam kan sbb dinner i makan byk pecah rohsia ku.....lalalalalala so sila lah jgn fikir i on diet ok :D 

Have a lovely thursdays my deariesssss.....

12 comments:

wida said...

sedapnya...glamer char keow teow ni kan

eLLy said...

walaupun penat tapi seronok kan bila sekali sekala dapat berkumpul reramai kat umah

Neeza.Areef said...

teliur tgk char kuey tiow pg2 nih..slurppp

POSH76 said...

review kata mali char kue teow ni cam sodap jer...kena terailaa

lieyalatif said...

wah byk tu order sis, tapi takpe...yg penting puas menikmatikan sis...tu le, selalu dengar pasal kesedapan ckt kat mali nie....bile laa dpt terjah gi sini nie huhuhu

Pepel BoNda AmaNi said...

char keow teow dia terbaik la kan sis.....dah lama xmakan ...huhuhuhuhu

adarnadzmie said...

selalu jugak layan charkuewteaw ni... :)

LYAfrina said...

lya pon mkn char kuew tiew smlm

Reena said...

Woww!!! syoknya tengok gambar kuew teow. Laparrrr... bila akak nak belanja saya ni? Hehehe

sW33tdARLiNG said...

ehh ye ker dah bukak 23 jam? so i pun baru tahu laa sbb selalunya nak makan mesti datang waktu petang like 5pm baru ada

Softtouch [Hanim] said...

nk trylah..ramai yg ckp sedap sgt..

Softtouch [Hanim] said...

nk trylah..ramai yg ckp sedap sgt..