Friday, March 9, 2012

... lunch hour harini ...

Lunch hour harini panjang, 2 jam lebih ....tak tau nak buat apa...nak makan takde selera...nak ngaji...sedang 'mc' so...nak settlekan keje mood memang ke laut.... at last nie lah makanan ku ....


Cashew nut, nama jer salted tapi tak masin langsung *gud gud*....sedappppp and memang mengenyangkan....and mataku plak melayan...

citer korea - Personal Taste nie.... baru episod 4 setelah berbulan benda nie ada dlm folder ku.... tapi seriously, i tak dpt nak concentrate sgt...fikiran melayang2 ke Penang......

Ok lah uols...have a wonderful weekend....jaga diri memasing ya....

* still lum ada apa-apa perubahan positif....


13 comments:

*SiRibenMerah said...

citer korea apa?

Pepel BoNda AmaNi said...

wah diet kah??? ai hari nie layan cuci mata dekat JJ sorang2...huhuhu...walaupun rehatku hanya sejam...tapi apa ada hal...ku buat2 cam 2jam jugak.. :P

Neeza.Areef said...

happy weekend sis
i pn ada stok kacang tp x leh nk mkn tgh batuk2..huhu

mamyharraz said...

lunch time sy suka merayap kalau tak bwk bekal ;P saja cuci2 mata kt giant kelana jaya :)

cashew tu dapnyaaaa mkn mmg tak perasan tau tau dah habis ;P

eB ezrin said...

* still lum ada apa-apa perubahan positif ? aper yer? leh tau... sebok kan? hik3 ;p

POSH76 said...

happy nice weekend sis....dapnyer makan gajus!!!

Teratak Hami said...

perut masuk angin nnt.

momguess said...

lunch hour sy mcm biasa, 1 hr jer!!!

dela said...

diet ke tu?.. :)

Dee said...

kalau i jadi u pun tak selera makan sis..moga kezen u cepat recover ye..u pun take care tau..

Reena said...

Yelahhh.. sedara sendiri sakit mesti kita jadi tak senang hati selagi tak tengok depan mata kan kak? Sabar ye... :(

atty's said...

lama dah x layan citer korea

Softtouch [Hanim] said...

Sy suka gajus tu.bila mkn ssh nk berenti